Cursus Adobe Folio Beheer Adobe Authorized Training Center

Tijdens de speciale Adobe Folio Beheer workshop leer je in 1 ochtendsessie hoe je de met Adobe InDesign en Folio Builder gemaakte tablet-publicatie (.folio) beheert via het online Adobe Digital Publishing Suite “Dashboard”.

Je leert bijvoorbeeld hoe je de folio-bestanden onderling kunt delen voor tests en reviews en hoe je de .folio completeert voor publicatie (met metadata, ikonen, etc.). Ook komen kort de diverse distributie-mogelijkheden voor de uiteindelijke app aan bod en de diverse contracten van Adobe.

Programma van de cursus Adobe Folio Beheer

Wat komt er onder meer aan bod tijdens de Cursus Adobe Folio Beheer?

  • Het compleet maken van een publicatie met de Folio Producer
  • De werking van het Adobe Digital Publishing Dashboard
  • Wat zijn "Single" en "Multi Folio" apps en wat zijn de kosten?

Doelgroep

Deze workshop Adobe Folio Beheer is aan te bevelen voor iedereen die al met Adobe InDesign en Folio Builder publicaties voor tablets heeft leren maken en deze wil gaan beheren en “ad-hoc” distribueren (bijv. als test, proef of in kleine aantallen). Hierbij valt te denken aan; uitgevers, vormgevers, dtp-ers, marketeers, media – en communicatieprofessionals.


Software

Bij de Cursus Adobe Digital Publishing Suite wordt gebruik gemaakt van Adobe InDesign CC, de Folio Builder panelen en het online Adobe Digital Publishing Dashboard.

NB:

Voor het beheren en ad-hoc verspreiden van de met Adobe Tools gemaakte tablet-publicaties is men aangewezen op functies binnen het Adobe Digital Publishing Dashboard. Deze zijn afhankelijk van het gekozen contract: de "Enterprise Edition" voor grote uitgevers, de "Professional Edition" voor kleine tot middelgrote uitgevers en de “Single Edition” voor eenmalige uitgaven. Raadpleeg Adobe of hun lokale resellers voor meer informatie hierover. Het “ad-hoc” distribueren van .folio-bestanden (met de standaard Adobe Content Viewer) app is beperkt doch gratis mogelijk via een Adobe-ID.

 

Voor wie is de cursus Adobe Folio Beheer bedoeld?

Voor het kunnen volgen van deze cursus is een goede kennis van Adobe InDesign en de Folio Builder tools noodzakelijk. Bij voorkeur heb je een eigen tablet publicatie al vormgegeven, bijvoorbeeld tijdens de Cursus Adobe InDesign & Folio Builder, Tablet Magazines maken.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.