Cursus Adobe Folio Beheer Adobe Authorized Training Center

Tijdens de speciale Adobe Folio Beheer workshop leer je in 1 ochtendsessie hoe je de met Adobe InDesign en Folio Builder gemaakte tablet-publicatie (.folio) beheert via het online Adobe Digital Publishing Suite “Dashboard”.

Je leert bijvoorbeeld hoe je de folio-bestanden onderling kunt delen voor tests en reviews en hoe je de .folio completeert voor publicatie (met metadata, ikonen, etc.). Ook komen kort de diverse distributie-mogelijkheden voor de uiteindelijke app aan bod en de diverse contracten van Adobe.

Programma van de cursus Adobe Folio Beheer

Wat komt er onder meer aan bod tijdens de Cursus Adobe Folio Beheer?

  • Het compleet maken van een publicatie met de Folio Producer
  • De werking van het Adobe Digital Publishing Dashboard
  • Wat zijn "Single" en "Multi Folio" apps en wat zijn de kosten?

Doelgroep

Deze workshop Adobe Folio Beheer is aan te bevelen voor iedereen die al met Adobe InDesign en Folio Builder publicaties voor tablets heeft leren maken en deze wil gaan beheren en “ad-hoc” distribueren (bijv. als test, proef of in kleine aantallen). Hierbij valt te denken aan; uitgevers, vormgevers, dtp-ers, marketeers, media – en communicatieprofessionals.


Software

Bij de Cursus Adobe Digital Publishing Suite wordt gebruik gemaakt van Adobe InDesign CC, de Folio Builder panelen en het online Adobe Digital Publishing Dashboard.

NB:

Voor het beheren en ad-hoc verspreiden van de met Adobe Tools gemaakte tablet-publicaties is men aangewezen op functies binnen het Adobe Digital Publishing Dashboard. Deze zijn afhankelijk van het gekozen contract: de "Enterprise Edition" voor grote uitgevers, de "Professional Edition" voor kleine tot middelgrote uitgevers en de “Single Edition” voor eenmalige uitgaven. Raadpleeg Adobe of hun lokale resellers voor meer informatie hierover. Het “ad-hoc” distribueren van .folio-bestanden (met de standaard Adobe Content Viewer) app is beperkt doch gratis mogelijk via een Adobe-ID.

 

Voor wie is de cursus Adobe Folio Beheer bedoeld?

Voor het kunnen volgen van deze cursus is een goede kennis van Adobe InDesign en de Folio Builder tools noodzakelijk. Bij voorkeur heb je een eigen tablet publicatie al vormgegeven, bijvoorbeeld tijdens de Cursus Adobe InDesign & Folio Builder, Tablet Magazines maken.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.