Cursus Apple Final Cut Basis Videomontage

In de Cursus Final Cut Pro Basis leer je werken met Apple’s belangrijkste software voor video-montage. Je maakt op een hands-on manier kennis met deze gebruiksvriendelijke software. Tijdens de Cursus Final Cut Pro Basis leer je om video, geluid, teksten en grafische elementen te combineren tot een complete film.

Programma van de cursus Apple Final Cut Basis Videomontage

Wat leer je tijdens de Cursus Final Cut Pro Basis?

  • De benodigde hard- en software
  • Importeren bestanden vanaf de (video)camera
  • Importeren van muziek, foto's en logo's
  • Basistheorie “Wat is digitale video?”
  • Hoe pak ik mijn montage aan?
  • Basistechnieken videomontage
  • Toevoegen van geluid aan de montage
  • Foto's en logo's in de montage verwerken
  • Toepassen van diverse overgangseffecten
  • Verschillende compressiestandaarden voor CD, DVD, online toepassingen en mobiel

Voor wie is de cursus Apple Final Cut Basis Videomontage bedoeld?

De Cursus Final Cut Pro Basis is uitermate geschikt voor mensen die snel een goede start willen maken met het monteren van video met Apple Final Cut Pro voor diverse doeleinden. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan (online) marketeers, webmasters, webdevelopers, multimedia designers etc. Maar ook voor diegenen die met Final Cut Pro hun persoonlijke video’s willen monteren biedt deze cursus een goede basis.

Goede ervaring met Mac OSX. Basiskennis van en affiniteit met videotechnologie, goede leesvaardigheid in de Engelse taal (Final Cut Pro is Engelstalige software)

Welke software heb ik nodig?

Tijdens de Cursus Final Cut Pro Basis wordt gebruik gemaakt van Apple Final Cut t Pro X  Deze Engelstalige software draait alleen op Mac OSX.  Apple Final Cut Pro X is de nieuwste versie van Apple's video editing software en biedt onder meer  diverse gebruiksvriendelijke'Wizzards'  voor montage.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events