Cursus Apple Final Cut Basis Videomontage

In de Cursus Final Cut Pro Basis leer je werken met Apple’s belangrijkste software voor video-montage. Je maakt op een hands-on manier kennis met deze gebruiksvriendelijke software. Tijdens de Cursus Final Cut Pro Basis leer je om video, geluid, teksten en grafische elementen te combineren tot een complete film.

Programma van de cursus Apple Final Cut Basis Videomontage

Wat leer je tijdens de Cursus Final Cut Pro Basis?

  • De benodigde hard- en software
  • Importeren bestanden vanaf de (video)camera
  • Importeren van muziek, foto's en logo's
  • Basistheorie “Wat is digitale video?”
  • Hoe pak ik mijn montage aan?
  • Basistechnieken videomontage
  • Toevoegen van geluid aan de montage
  • Foto's en logo's in de montage verwerken
  • Toepassen van diverse overgangseffecten
  • Verschillende compressiestandaarden voor CD, DVD, online toepassingen en mobiel

Voor wie is de cursus Apple Final Cut Basis Videomontage bedoeld?

De Cursus Final Cut Pro Basis is uitermate geschikt voor mensen die snel een goede start willen maken met het monteren van video met Apple Final Cut Pro voor diverse doeleinden. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan (online) marketeers, webmasters, webdevelopers, multimedia designers etc. Maar ook voor diegenen die met Final Cut Pro hun persoonlijke video’s willen monteren biedt deze cursus een goede basis.

Goede ervaring met Mac OSX. Basiskennis van en affiniteit met videotechnologie, goede leesvaardigheid in de Engelse taal (Final Cut Pro is Engelstalige software)

Welke software heb ik nodig?

Tijdens de Cursus Final Cut Pro Basis wordt gebruik gemaakt van Apple Final Cut t Pro X  Deze Engelstalige software draait alleen op Mac OSX.  Apple Final Cut Pro X is de nieuwste versie van Apple's video editing software en biedt onder meer  diverse gebruiksvriendelijke'Wizzards'  voor montage.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.