Cursus Adobe Acrobat voor Office Adobe Authorized Training Center

In de Cursus Adobe Acrobat for Office leer je optimaal gebruik te maken van PDF-bestanden binnen een office-omgeving. De vele toepassingen van PDF’s komen aan bod, waarbij gebruik gemaakt wordt van het standaard programma voor deze bestanden Adobe Acrobat.

PDF-bestanden (Portable Document Format) kom je steeds vaker tegen. Ze worden gebruikt om drukwerk aan te leveren, voor interactive presentaties en bij formulieren. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden voor online publicaties.

Ook binnen de Office-omgeving worden PDF-bestanden steeds vaker gebruikt, temeer omdat dit bestandsformaat op zowel Windows als Mac gebruikt en gelezen kan worden met standaard software en deze bestanden vanwege de geringe bestandsgrootte ook makkelijk mobiel kunnen worden gebruikt.

Programma van de cursus Adobe Acrobat voor Office

 • Kennismaking met het PDF bestandsformaat
 • Het aanmaken van een PDF-bestand met de PDF-maker plugin vanuit MS Word. Dit is een zeer directe methode om tot een PDF te komen vanuit een Office applicatie. Hiervoor is het Windows platform het best geschikt
 • De grote verschillen tussen de verschillende Distiller Opdrachtopties.
 • Printen vanuit andere applicaties naar PDF
 • Het aanmaken van bladwijzers voor extra navigatie in een PDF-bestand.
 • Het toevoegen van annotaties in een PDF, en opmerkingen delen met andere lezers. Gele plakbriefjes en doorhalingen, overzichten vragen van alle gemaakte opmerkingen
 • Een gescand papieren document omzetten naar PDF
 • Het omzetten van internetpagina's naar PDF-pagina's
 • Indexeren van een hele map met bestanden, zodat je op een later moment snel kunt zoeken naar sleutelwoorden in een reeks PDF-bestanden
 • Toevoegen van eigen stempels
 • Specifieke wensen van de cursist

 

Voor wie is de cursus Adobe Acrobat voor Office bedoeld?

De Cursus Adobe Acrobat for Office is geschikt voor iedereen die in zijn - of haar werk regelmatig met PDF bestanden werkt, zoals kantoorpersoneel, secretaresses, assistenten, marketeers, contentmanagers, etc.

Voor het goed kunnen volgen van de Cursus Adobe Acrobat for Office is geen specifieke voorkennis vereist, behalve gebruikerskennis van Windows of Mac OSX

Welke software heb ik nodig?

Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van de Nederlandstalige Adobe Acrobat Pro versie 10.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.