Cursus Adobe Acrobat voor Office Adobe Authorized Training Center

In de Cursus Adobe Acrobat for Office leer je optimaal gebruik te maken van PDF-bestanden binnen een office-omgeving. De vele toepassingen van PDF’s komen aan bod, waarbij gebruik gemaakt wordt van het standaard programma voor deze bestanden Adobe Acrobat.

PDF-bestanden (Portable Document Format) kom je steeds vaker tegen. Ze worden gebruikt om drukwerk aan te leveren, voor interactive presentaties en bij formulieren. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden voor online publicaties.

Ook binnen de Office-omgeving worden PDF-bestanden steeds vaker gebruikt, temeer omdat dit bestandsformaat op zowel Windows als Mac gebruikt en gelezen kan worden met standaard software en deze bestanden vanwege de geringe bestandsgrootte ook makkelijk mobiel kunnen worden gebruikt.

Programma van de cursus Adobe Acrobat voor Office

 • Kennismaking met het PDF bestandsformaat
 • Het aanmaken van een PDF-bestand met de PDF-maker plugin vanuit MS Word. Dit is een zeer directe methode om tot een PDF te komen vanuit een Office applicatie. Hiervoor is het Windows platform het best geschikt
 • De grote verschillen tussen de verschillende Distiller Opdrachtopties.
 • Printen vanuit andere applicaties naar PDF
 • Het aanmaken van bladwijzers voor extra navigatie in een PDF-bestand.
 • Het toevoegen van annotaties in een PDF, en opmerkingen delen met andere lezers. Gele plakbriefjes en doorhalingen, overzichten vragen van alle gemaakte opmerkingen
 • Een gescand papieren document omzetten naar PDF
 • Het omzetten van internetpagina's naar PDF-pagina's
 • Indexeren van een hele map met bestanden, zodat je op een later moment snel kunt zoeken naar sleutelwoorden in een reeks PDF-bestanden
 • Toevoegen van eigen stempels
 • Specifieke wensen van de cursist

 

Voor wie is de cursus Adobe Acrobat voor Office bedoeld?

De Cursus Adobe Acrobat for Office is geschikt voor iedereen die in zijn - of haar werk regelmatig met PDF bestanden werkt, zoals kantoorpersoneel, secretaresses, assistenten, marketeers, contentmanagers, etc.

Voor het goed kunnen volgen van de Cursus Adobe Acrobat for Office is geen specifieke voorkennis vereist, behalve gebruikerskennis van Windows of Mac OSX

Welke software heb ik nodig?

Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van de Nederlandstalige Adobe Acrobat Pro versie 10.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events