1. Je kunt elke maand starten

We plannen onze Top 20-trainingen elke maand in en ze gaan gegarandeerd door. Ook als er een keer wat minder aanmeldingen zijn. Je kunt dus snel starten en wordt nooit omgeboekt naar een andere datum. Daarin is Competence Factory uniek.

 

2. Je training is in Utrecht

Onze Top 20-trainingen vinden altijd plaats in Utrecht. Da’s wel zo duidelijk. Bovendien heb je geen last van last-minute verplaatsingen of omboekingen. Je vindt onze creatieve ruimtes aan de Catharijnesingel, meteen naast Utrecht CS en Hoog Catharijne. Lekker centraal dus. Kom je met de auto? We zitten naast een grote parkeergarage waar altijd plek is.

 

3. Je krijgt les van een toptrainer

Doordat we ons aanbod constant evalueren, weten we precies welke trainers het best gewaardeerd worden. We zijn onwijs trots op de toppers die voor ons werken en zetten alleen de besten voor de groep: gepassioneerde professionals met een succesvolle eigen praktijk én de drive om hun kennis te delen.

 

4. Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen

We vinden dat iedereen goede trainingen moet kunnen volgen. Dus niet alleen de corporate marketeer met een flink opleidingsbudget, maar ook freelancers, zelfstandig ondernemers, webshop-eigenaren en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim boekt – heel vroeg, last minute of meerdere trainingen tegelijk – betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

 

 

Dit zijn onze Top 20 populairste trainingen:

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.