Wil je leren hoe je een website ontwerpt en bouwt? Start dan met een webdesign opleiding. Grote kans dat je binnenkort ook weer gebruik kunt maken van een UWV scholingsvoucher om deze opleiding te volgen. Een opleiding webdesign leidt op voor een kansberoep, dus werkzoekenden maken kans om deze opleiding vergoed te krijgen.

 

Wat leer je allemaal in een opleiding webdesign?

Het is mogelijk om het opleidingstraject op verschillende manieren in te richten. Een opleiding webdesign begint meestal met een training Overview webdesign waar je je een beeld vormt van de verschillende mogelijkheden die er zijn om een webdesign te maken.

Ook Interaction design is een onderdeel van de webdesign opleiding voor front end developers. Interaction design leert je waar je op moet letten om de website zo in te richten dat je bezoekers worden verleid tot de door jou gewenste keuzes.

Als afsluiting van de webdesign opleiding voor front end developers leer je een website maken met Dreamweaver. Met deze tweedaagse training die deel uitmaakt van de opleiding webdesign kun je jouw design gaan vormgeven.

Van opleiding webdesign naar webdeveloper?

Wil jij een allround webdesign opleiding volgen? Ga dan nog een stapje verder en leer ook te werken met codetaal, leer hoe je interactieve banners kunt creëren.

We ontwikkelen op dit moment zelfs een webdesign opleiding op HBO niveau waar je ook concepting leert en er tevens creatieve trainingen als Photoshop aan het pakket worden toegevoegd.

Op deze manier voldoet de webdesign opleiding volledig aan de eisen van de huidige tijd waarin we alles interactief willen maken. Op onze adviespagina lees je alles nog eens op je gemak na en kun je ook eenvoudig de door jou gewenste opleiding boeken. Alle webdesign opleidingen worde hier nog eens genomen en beschreven, zodat je jouw keuze goed kunt maken.

Ook staan op deze pagina aanvullende opleidingen genoemd die goed aansluiten bij de webdesign opleiding, zoals UX design, usability, conversie optimalisatie en een website maken met WordPress. Wil je weten welk traject echt goed bij je past, neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.