Ben je op zoek naar een training social media? Onze cursus 'Social media - van strategie naar uitvoering' bestaat uit twee trainingsdagen, waarin je kennismaakt met de verschillende social media en hoe je deze in communicatiestrategie opneemt. Je leert in deze social media training een strategie bepalen en doelen opstellen en maakt kennis met de verschillende social media kanalen. De twee dagen zijn opgebouwd uit verschillende colleges, zeg maar 4 x een workshop social media met verschillende onderwerpen.

Training social media, wat zijn de onderwerpen?

Wat zijn de verschillende kanalen die je kunt gebruiken om je publiek te gebruiken? Ook dat leer je in deze social media training. Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube en Snapchat zijn de platforms die in per workshop social media worden besproken. In de training social media kijk je welk kanaal past bij jouw publiek en leer je welke toepassingen erbij passen.

Hoe maak je content?

In deze social media training leer je naast het bepalen van de strategie en het kiezen van de kanalen hoe je prikkelende content maakt. Een workshop social media over het maken van social media berichten waarmee je jouw doelgroep activeert. Ook het kiezen van het juiste beeld, hoe maak je een pakkende foto voor social media, het wordt allemaal behandeld tijdens de tweedaagse training social media.

Monitoren en plannen van je social media

Een andere workshop social media tijdens deze twee dagen gaat over hoe je de inzet van social media voor je bedrijf of product kan monitoren; wat zeggen mensen over jouw organisatie? En in deze training social media kijken we ook naar de tools die je daarvoor kunt gebruiken. Ook het opstellen van een contentkalender is een onderwerp dat in de workshop social media aan de orde komt.

Meten, weten en optimaliseren

Aan de hand van jouw doelstellingen leer je in deze training social media bepalen hoe succesvol jouw social mediastrategie is. Volgers aantallen, tools waarmee je de resultaten kunt meten, ook dit zijn onderdelen van de tweedaagse social media training. Met deze social media training ben je een klaar voor het opzetten van je eigen social media strategie. Wil je daarna nog meer de diepte in met een andere social media workshop? Kijk dan hier voor gerichte trainingen.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events