Ben je op zoek naar een training social media? Onze cursus 'Social media - van strategie naar uitvoering' bestaat uit twee trainingsdagen, waarin je kennismaakt met de verschillende social media en hoe je deze in communicatiestrategie opneemt. Je leert in deze social media training een strategie bepalen en doelen opstellen en maakt kennis met de verschillende social media kanalen. De twee dagen zijn opgebouwd uit verschillende colleges, zeg maar 4 x een workshop social media met verschillende onderwerpen.

Training social media, wat zijn de onderwerpen?

Wat zijn de verschillende kanalen die je kunt gebruiken om je publiek te gebruiken? Ook dat leer je in deze social media training. Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube en Snapchat zijn de platforms die in per workshop social media worden besproken. In de training social media kijk je welk kanaal past bij jouw publiek en leer je welke toepassingen erbij passen.

Hoe maak je content?

In deze social media training leer je naast het bepalen van de strategie en het kiezen van de kanalen hoe je prikkelende content maakt. Een workshop social media over het maken van social media berichten waarmee je jouw doelgroep activeert. Ook het kiezen van het juiste beeld, hoe maak je een pakkende foto voor social media, het wordt allemaal behandeld tijdens de tweedaagse training social media.

Monitoren en plannen van je social media

Een andere workshop social media tijdens deze twee dagen gaat over hoe je de inzet van social media voor je bedrijf of product kan monitoren; wat zeggen mensen over jouw organisatie? En in deze training social media kijken we ook naar de tools die je daarvoor kunt gebruiken. Ook het opstellen van een contentkalender is een onderwerp dat in de workshop social media aan de orde komt.

Meten, weten en optimaliseren

Aan de hand van jouw doelstellingen leer je in deze training social media bepalen hoe succesvol jouw social mediastrategie is. Volgers aantallen, tools waarmee je de resultaten kunt meten, ook dit zijn onderdelen van de tweedaagse social media training. Met deze social media training ben je een klaar voor het opzetten van je eigen social media strategie. Wil je daarna nog meer de diepte in met een andere social media workshop? Kijk dan hier voor gerichte trainingen.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.