Wil je SEA specialist worden? Volg dan onze Google Adwords training en je leert de beginselen van Search Engine Advertising in onze opleiding SEA.

Cursus SEA leidt je op tot SEA specialist

Met een Cursus SEA SEO leer je alles over advertising en hoe je op een snelle manier kunt opvallen tussen alle advertenties en online campagnes op het web. Een SEA specialist verdient de kosten van zijn cursus SEA snel terug door goed draaiende online campagnes te realiseren die de vindbaarheid van de website snel vergroten.

Opleiding SEA: kies voor onze Google Master opleiding

In deze tiendaagse opleiding leer je alles over Google Adwords, Google Analytics, SEO en SEA. De training is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Adwords (Cursus SEA) 5 dagen
  • Analytics 3 dagen
  • Zoekmachine optimalisatie (Cursus SEO SEA) 1 dag
  • SEO proof schrijven (Cursus SEO SEA) 1 dag

Na deze intensieve Opleiding SEA ben je een volleerd SEA specialist en kun je in de praktijk aan de slag met alles wat je hebt geleerd in deze cursus SEO SEA.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.