Wil je SEA specialist worden? Volg dan onze Google Adwords training en je leert de beginselen van Search Engine Advertising in onze opleiding SEA.

Cursus SEA leidt je op tot SEA specialist

Met een Cursus SEA SEO leer je alles over advertising en hoe je op een snelle manier kunt opvallen tussen alle advertenties en online campagnes op het web. Een SEA specialist verdient de kosten van zijn cursus SEA snel terug door goed draaiende online campagnes te realiseren die de vindbaarheid van de website snel vergroten.

Opleiding SEA: kies voor onze Google Master opleiding

In deze tiendaagse opleiding leer je alles over Google Adwords, Google Analytics, SEO en SEA. De training is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Adwords (Cursus SEA) 5 dagen
  • Analytics 3 dagen
  • Zoekmachine optimalisatie (Cursus SEO SEA) 1 dag
  • SEO proof schrijven (Cursus SEO SEA) 1 dag

Na deze intensieve Opleiding SEA ben je een volleerd SEA specialist en kun je in de praktijk aan de slag met alles wat je hebt geleerd in deze cursus SEO SEA.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events