Wanneer je wil schrijven voor het web is het aan te raden een cursus schrijven voor het web te volgen. Bij ons heb je mogelijkheid om te kiezen uit verschillende trainingen, allemaal gericht op verschillende onderdelen van het web en allemaal met een ander doel. Deze trainingen maken van jou een specialist op dit specifieke onderwerp.

SEO-proof schrijven voor het web

Om te beginnen is er de training SEO-proof schrijven voor het web. Dit is een eendaagse cursus waarin je de fijne kneepjes leert om je teksten geschikt te maken voor zoekmachine optimalisatie en daarmee de website beter vindbaar. Je leert schrijven op basis van de zoekwoorden analyse, zodat je mensen met de juiste termen naar jouw website lokt.

De cursus schrijven voor het web kun je ook combineren met een training commercieel schrijven. Je behaalt dan nog sneller je doel om meer conversie te bereiken met zowel on- als offline teksten.

Schrijven voor social media

in deze cursus schrijven voor het web gericht op social media leer je goede status updates te schrijven voor de verschillende social media kanalen, zoals Linkedin, Facebook, Twitter en Instagram. Ook leer je hoe je omgaat met kritiek en negatieve reacties, zodat je als webcare verantwoordelijke relevante en duidelijke reacties kunt schrijven voor het web. Na het volgen van deze training beschik je over de juiste vaardigheden om de online aanwezigheid van jouw organisatie van de juiste teksten te voorzien.

In alle cursussen schrijven voor het web krijg je vele voorbeelden en praktijkcases te zien. De docenten werken naast het lesgeven ook dagelijks in de praktijk van hun eigen bedrijf en hebben dus altijd zeer actuele voorbeelden bij de hand. Wat is er leuker dan het leren van de fijne kneepjes van het vak van specialisten die ook door de grootste bedrijven van Nederland worden ingehuurd?

Dus.. voor iedereen is er wel een geschikte cursus schrijven voor het web te vinden, of je nu gericht wil schrijven op SEO, conversie of social media. Wij hebben de training die bij jou past.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.