WordPress, voor wie
Voor individuen en organisaties die eenvoudig en snel een professionele website willen ontwikkelen. Zowel designers, webdevelopers, marketeers, content managers en natuurlijk ondernemers/zzp'ers kiezen voor WordPress.

WordPress curriculum bij Competence Factory
Competence Factory biedt voor zowel de 'startende WordPresser' als de 'WordPress specialist' een volledig curriculum. Deze zijn opgebouwd uit een aantal logische bouwstenen.

Je start altijd met de basis en wordt snel opgeleid naar een hoger niveau. Je komt bijvoorbeeld ook alles te weten over zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie, het beveiliging van websites en backup systemen binnen ICT omgevingen.

WordPress Advies:

WordPress Website maken 

Voor iedereen die zonder technische kennis een WordPress site wil opzetten en beheren. Na deze cursus loop je met een eigen website de deur uit.

WordPress Level II (beheer)

Voordegene die al een WordPress site heeft en gevorderde kennis nodig heeft om zijn /haar site te optimaliseren. Aanbod komen o.a. Zoekmachine optimalisatie (SEO), belangrijke Plugins, Security, vervolg Thema, editen met HTML.

WordPress Webshop

Voor mensen met WordPress kennis en een eigen webshop wil maken en inrichten. Onderwerpen o.a. SEO voor webshops, Plugins, Aanpassen vormgeving.

WordPress SEO

Ga de diepte in met een WordPress én SEO specialist. De power tips en trics - in één dag om je site goed vindbaar te maken.

Leergang WordPress

Een extra voordelige drie daagse opleiding bestaande uit WordPress I  van twee dagen en naar keuze een specialisatie van 1 dag (level II/ Webshop/ WordPress SEO)

Leergang WordPress Expert

Een extra voordelige 5 daagse opleiding met alle WordPress trainingen.

Wordpress curriculum

Waarom WordPress bij Competence Factory?
Voor installatie van WordPress wordt gezorgd. Ook wordt de hosting van jouw website geregeld. Dit maakt mogelijk dat jij aan het einde van de opleiding met een compleet, werkende site naar huis gaat.

Vervolg op WordPress met 25% korting
Voor extra verdieping op je WordPress leergang is het mogelijk om gerelateerde trainingen bij te boeken tegen een korting van 25%.

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.