Kansen met social media:

  • Social media advertising. Een vakgebied waar je snel het verschil kunt maken. Vooral Facebook is een super belangrijk kanaal geworden en advertising expertise is veel waard voor organisaties.
  • Opzetten van een goede social media strategie is nog voor veel organisaties een on-ontgonnen gebied waar veel is te bereiken.
  • Webcare- en community building Veel profit- en non profit organisaties kunnen niet meer zonder.
  • Er is veel content nodig: filmpjes, beelden teksten. Vooral de snelheid en dus je skills van diverse programma's maken het verschil.

De afgelopen jaren is Social Media een zeer volwassen medium geworden dat nog lang niet overal effectief ingezet wordt. Met het fijnmazige curriculum van Competence Factory kun je direct starten en je verder specialiseren in diverse competenties of juist ervoor kiezen om een strategische expert rol te bekleden.

Het is ook van belang dat je zoveel mogelijk kennis zo snel mogelijk tot je neemt, je laat informeren en inspireren. Download bijvoorbeeld ons Whitepaper dat geheel gaat over "Briljante Social Strategy, maar.. hoe voer je het uit?"
Belangrijke links over ons Social Media Curriculum :

Bekijk de presentatie van Paul Blok van de laatste Inspiration Factory

Extra: laat je begeleiden door je persoonlijke coach

Natuurlijk wil je snel meters maken en je bekwamen in je vakgebied. Competence Factory biedt je de mogelijkheid om je bij een leergang Social Media te koppelen aan je eigen, persoonlijke coach die je helpt om alles uit de opleidingen te halen en een goed Social Media plan of een persoonlijk business plan te maken.

Slim combineren van kennis

Competence Factory is een van de grootste 'Content & Creatie' trainings aanbieders van Nederland. Veel cursisten combineren daarom Online Marketing trainingen met vaardigheidstrainingen. Content moet ten slotte ook gemaakt worden. Combineren is natuurlijk voordeliger.

Hoe meer trainingen je boekt hoe hoger de korting en na de eerste training krijg je een extra korting van 25 % op een vervolg training. Iedereen die bij ons start is automatisch member en mag alle Inspiration Factory's 12 maanden lang gratis volgen.

We willen inspireren. Dat doen we met top trainers en prettige locaties. We zijn ook transparant. Wij hebben geen aparte locatie, arrangement noch materiaal kosten. Je hoeft ook geen eigen laptop mee te slepen en werkt op een PC of Mac.

Erkende opleidingen bij Competence Factory

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.