Overzicht Facebook opleidingen

Competence Factory heeft Facebook specialisten in huis die zelf dagelijks Facebook voor hun bedrijfsvoering inzetten. Facebook is hot en een uitstekend middel om slim en met lage kosten je doelgroep te bereiken. Competence Factory geeft al 5 jaar diverse Facebook Marketing trainingen en heeft inmiddels een zeer compact en goed programma voor je.

Advies Facebook cursussen:

Facebook Marketing
Voor iedereen die Facebook als kanaal wil gaan inzetten voor een slimme online marketing strategie. In de training Facebook Marketing leer je vanuit een conceptuele aanpak hoe je als organisatie via Facebook je naamsbekendheid verhoogt, een helder en betrouwbaar imago opbouwt en, als resultaat daarvan, klanten vindt en bindt.

Facebook Advertising
Facebook Advertising is niet meer weg te denken uit de toolset van een serieuze marketeer. Als alternatief voor Google Adwords zijn de kansen eindeloos: target op mensen van vlees en bloed in plaats van zoektermen. Tegen relatief lage kosten bereik je precies díe mensen die relevant zijn voor jouw merk of bedrijf. (6 Nima PE punten)

Facebook Professional
De Facebook Marketing training en Facebook Advertising in een voordelige traject gecombineerd. Als je al een goede ervaring hebt met Facebook en al langer succesvol een pagina beheert dan kun je volstaan door alleen advertising te volgen. (6 Nima PE punten)

Facebook Expert
De Facebook Marketing training en Facebook Advertising plus de training Social Media van Strategie naar uitvoering. Na het volgen van deze combinatie ben je een expert op het gebied van Facebook. (6 Nima PE punten)

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.