Stap nu in en profiteer van de snelle ontwikkelingen
Op dit moment zijn er drie 'wegen' die de weg naar digital publishing bepalen:

  1. Voor de professionele uitgever die hoge volumes uitgeeft en of apps. Deze gaat met de Digital Publishing Solution van Adobe (DPS) aan de slag of heeft professionele tools van Woodwing waarmee zij complete workflows van bladen managen.
  2. De overgrote meerderheid komt op dit moment naar Competence Factory om met Epub 2.0 reflowable layouts maken of Epub 3.0 fixed layouts te vervaardigen. Brochures, digitale magazines en interactieve boeken. In onze gratis whitepaper lees je alles over de voor- en nadelen en de verschillen tussen deze formats.
  3. Daarnaast kun je rechtstreeks in HTML5 aan de slag, of direct een webapp maken, of direct publiceren vanuit Indesign met de publish online functie.

Download de presentatie '3 routes digitaal publiceren' (powerpoint)

Het 'Digital Publishing' curriculum bij Competence Factory
Competence Factory heeft voor zowel voor de beginnende 'Digital Publisher' als specialist een volledig curriculum voor Digital Publishing ontwikkeld. We bieden een aantal logische bouwstenen waardoor je je binnen enkele dagen een expert kunt noemen. We beginnen bij de basis, maar leiden je al snel naar een hoog niveau waarbij je alles te weten komt over Digital Publishing.

Digital-Publishing-cursus-opleiding

Waarom Digital Publishing bij Competence Factory?
Om te beginnen is Competence Factory al jaren lang dé opleider voor digitale publishers. Bij Competence Factory kun je bovendien de belangrijkste vakgebieden aan elkaar knopen. Voordeel voor jou is dat je steeds lagere dagprijzen betaalt en dat je de cursussen in de loop van de tijd kunt afnemen. Daarmee kun je niet alleen je eigen ontwikkelingsplan realiseren maar ook de basis leggen voor een succesvolle toekomst.

Daarnaast biedt Competence Factory diverse cursussen waarmee je (geanimeerde) banners leert maken, video's zelf leert produceren maar ook hoe je de publicatie via Social Media onder de aandacht kan brengen.

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.