Vandaag de dag vindt het grootste deel van communicatie plaats via digitale kanalen. Waar in de grafische industrie de Certified PDF of Acrobat formulieren al langer gebruikt worden, is het nu ook in de dagelijkse kantoorpraktijk steeds vaker te vinden. Dat vraagt wel extra kennis, bijvoorbeeld voor marketeers die hun advertentie op de juiste manier naar de drukker moeten sturen.

Hoe ontwerp je nu een goed formulier dat zonder te printen ingevuld, ondertekend en teruggestuurd kan worden? Of hoe lever je een gecontroleerd bestand aan bij een drukker waar die ook daadwerkelijk iets mee kan. Dit komt allemaal aan bod bij de Acrobat & Certified PDF trainingen.

Slim combineren van kennis
Competence Factory is een van de grootste aanbieders van trainingen op het gebied van Content & Creatie in Nederland. Veel cursisten combineren daarom online marketing trainingen met vaardigheidstrainingen. Content moet ten slotte ook gemaakt worden. En het combineren van trainingen is vanzelfsprekend voordeliger.

Onze trainers komen altijd uit de - commerciële- praktijk en kunnen je vanuit deze ervaring de belangrijkste actuele tips en tricks overbrengen.

Je kunt zelf voordelig een leergang samenstellen. Boek maar eens een paar trainingen en je ziet het % korting omhoog gaan. De korting kan oplopen tot 25 %. Zo kun je bij Competence Factory binnen jouw persoonlijke budget meer trainingen volgen.

Adobe Acrobat en Certified PDF voor Grafici

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.