Waarom het aanbod van Competence Factory opnemen in het trainingsaanbod voor jouw medewerkers?

  • Meer resultaat met online marketing door strategie te koppelen aan uitvoer. Competence Factory heeft een unieke combinatie van strategische en vaardigheidstrainingen voor de marketeer, creatief en developer.
  • In het veranderende vakgebied van marketing communicatie en creatie is succes afhankelijk van actuele kennis. Resultaat behaal je sneller wanneer je de uitvoer ook beheerst. Bij Competence Factory kun je slim trainingen combineren.
  • Toptrainers uit de praktijk. We onderscheiden ons door exclusief trainers in te zetten die voorop lopen en zelf in de praktijk het klappen van de zweep kennen.
  • Optimale prijs. Naast de op resultaat gerichte aanpak belonen we loyaliteit;

• 50% korting op seminars

• 20 % korting op onze trainingen op open inschrijving

• 10 % korting op onze maatwerk trainingen

Wat zeggen klanten over ons?

[springestwidget]

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events