Waarom het aanbod van Competence Factory opnemen in het trainingsaanbod voor jouw medewerkers?

  • Meer resultaat met online marketing door strategie te koppelen aan uitvoer. Competence Factory heeft een unieke combinatie van strategische en vaardigheidstrainingen voor de marketeer, creatief en developer.
  • In het veranderende vakgebied van marketing communicatie en creatie is succes afhankelijk van actuele kennis. Resultaat behaal je sneller wanneer je de uitvoer ook beheerst. Bij Competence Factory kun je slim trainingen combineren.
  • Toptrainers uit de praktijk. We onderscheiden ons door exclusief trainers in te zetten die voorop lopen en zelf in de praktijk het klappen van de zweep kennen.
  • Optimale prijs. Naast de op resultaat gerichte aanpak belonen we loyaliteit;

• 50% korting op seminars

• 20 % korting op onze trainingen op open inschrijving

• 10 % korting op onze maatwerk trainingen

Wat zeggen klanten over ons?

[springestwidget]

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.