Een veelzijdig Office manager, met een hart voor mensen!

Voor ons ambitieus en gedreven team van een van de leukste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland en onze nieuwe tak Space to Create zoeken wij een slimme toegewijde Office Manager met extra focus op HR en Finance met een goede energie en een accurate mindset. Houd je daarnaast van afwisseling en een dynamische omgeving en heb je affiniteit met online marketing en (web)design, dan heten we je graag welkom als nieuwe collega!

Wie ben jij?

 • Je bent toe aan een volgende stap en wilt investeren in een baan vol mogelijkheden;
 • Je hebt minimaal HBO denkniveau, met een focus op commerciële economie, HR of finance of affiniteit met een van deze deelgebieden;
 • Je houdt van ontzorgen, mensen en bent accuraat;
 • Je houdt van het structureren van processen en het aanscherpen daarvan;
 • Je houdt van dynamiek; je kunt makkelijk schakelen tussen diverse taken;
 • Je bent hands-on;
 • Je houdt van bouwen en neemt daarin initiatief; er zijn veel mogelijkheden!

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie werk je nauw samen met de manager en  je andere collega’s. Binnen onze kleine en informele organisatie fungeer jij als spil, met een sterke focus op de de boekhouding en HR voor onze diensten van Space to Create en Competence Factory. Je hebt een breed takenpakket en daar houd jij van! Je hebt je eigen “winkel” die je verder kunt uitbouwen en optimaliseren en dat geeft je energie. Jouw taken bestaan o.a. uit het facturen van boekingen, verwerken en controle van verkoop- en inkoopfacturen, het verwerken van bank en kasmutaties. Ook draag jij zorg voor de verloning van medewerkers. Als accuraat duizendpoot zijnde verzorg jij ook de aangifte loonbelasting en aangifte BTW en ICL. Daarnaast houd jij van professionaliseren; contracten en contractbeheer, het blijven optimaliseren van onze HR processen, zoals het handboek, onboarding en andere procedures. Er is veel ruimte voor initiatief, ideeën worden gewaardeerd!

What’s in it for you?

 • Een zelfstandige en afwisselende baan met veel mogelijkheden in één van de leukste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Een 28 urige werkweek in een inspirerende omgeving in hartje Utrecht;
 • Een marktconform salaris en bonusregeling;  
 • Een informele can-do werksfeer, waarbij er ruimte is voor ontspanning, spannende potjes tafeltennis en een gezamenlijke lunch en borrel;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan onze trainingen;
 • Veel vrijheid en kansen: we vinden het leuk wanneer je zelf projecten initieert en kansen aangrijpt.

Wij zijn Competence Factory en Space to Create

Competence Factory en Space to Create bieden trainingen op het gebied van online marketing, (web)design en content en verhuren dynamische vergaderlocaties. Ons kleine, dedicated team werkt vanuit een inspirerend kantoor in hartje Utrecht. We zijn een eigenwijze, warme club met veel aandacht voor onze cursisten en klanten. We zijn een snelgroeiende en innovatieve organisatie, en hebben grote ambities met ons vergaderconcept Space to Create. We bieden je een werkomgeving waar je mag groeien en ontwikkelen, iedereen mag onbeperkt trainingen volgen. Meer weten? Check onze site!
Of bekijk hier alvast je nieuwe werkomgeving.

Enthousiast?

Stuur je CV en motivatiebrief (een video mag ook) naar [email protected] o.v.v. Office Manager.
Bel voor meer informatie met Nynke Terpstra: 030 - 3400 040.

Donderdag 14 februari organiseren wij een inloopavond; leer onze inspirerende werkomgeving en collega’s kennen!

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events