(Junior) Sales support medewerker met drive
parttime mogelijk

Voor ons ambitieuze team in een van de leukste en snelstgroeiende trainingsinstituten van Nederland zoeken we een energieke Sales support medewerker met een positieve mindset. Ben je verder ondernemend, heb je commercieel inzicht en vind je het leuk om mensen te adviseren over online marketing en (web)design? Dan heten we je graag welkom als nieuwe collega!

Wie ben jij?

 • Je bent net afgestudeerd of zit in je laatste studiejaar en kan niet wachten om volop mee te draaien in een snelgroeiende organisatie;
 • Je hebt commercieel inzicht, bij voorkeur heb je een studie gedaan op het gebied van commerciële economie, marketing, of communicatie;
 • Je bent enthousiast en ondernemend;
 • Je houdt van doen en gelooft in leren van fouten;
 • Je houdt van dynamiek; je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende taken;
 • Je hebt een creatieve, oplossingsgerichte geest;
 • Je kunt zelfstandig en planmatig werken.

NB: ervaring met het werken in een CMS (we werken met WordPress), CRM (FileMaker), Apple, Google Drive en Google Analytics is een pre.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie werk je samen met de Manager Operations en de Sales Accountmanager aan o.a. een salesstrategie voor Competence Factory en onze nieuwste tak: Space to Create. Je taken bestaan uit het ondersteunen van:

 • Lead management: je neemt het voortouw in het verwerken van sales leads. We doen overigens niet aan ‘cold calling’, je zult alleen mensen te woord staan die Competence Factory al kennen en interesse hebben getoond in onze opleidingen en trainingen;
 • CRM-management: je managet het CRM-systeem, houdt de gegevens netjes bij en helpt het optimaliseren;
 • Trainingsadvies: je geeft advies over onze trainingen en opleidingen aan bestaande en nieuwe cursisten. Je bent voor hen het eerste (telefonische) aanspreekpunt.

What’s in it for you?

 • Een supersnel leerproces in een van de leukste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland;
 • Doorgroeimogelijkheden, veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Een parttime dienstverband;
 • Een marktconform salaris;
 • Een inspirerende werkomgeving in hartje Utrecht;
 • Een informele can-do werksfeer, waarbij er ruimte is voor ontspanning, spannende potjes tafeltennis en een gezamenlijke lunch en borrel;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan onze trainingen;
 • veel vrijheid en kansen: we vinden het leuk wanneer je zelf projecten initieert en kansen aangrijpt.

Wij zijn Competence Factory en Space to Create

Competence Factory en Space to Create bieden trainingen op het gebied van online marketing, (web)design en content en verhuren dynamische vergaderlocaties. Ons kleine, dedicated team werkt vanuit een inspirerend kantoor in hartje Utrecht. We zijn een eigenwijze, warme club met veel aandacht voor onze cursisten en klanten. We zijn een snelgroeiende en innovatieve organisatie, en hebben grote ambities met ons vergaderconcept Space to Create. We bieden je een werkomgeving waar je mag groeien en ontwikkelen, iedereen mag onbeperkt trainingen volgen. Meer weten? Check onze site! Of bekijk hier alvast je nieuwe werkomgeving.

Enthousiast?

Stuur je cv en motivatiebrief (een video mag ook) naar [email protected] o.v.v. Vacature Junior Trainingsadvisor/Accountmanager.

Vragen staat vrij! Bel voor meer informatie met Jaap van Wijk: 030 - 3400 040.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.