Wat ga je doen?

In deze bijbaan werk je samen met de vestigingsmanager voor Competence Factory en Space to Create. Je taken bestaan uit het ondersteunen van:

  • Events: je helpt bij het klaarzetten van onze creatieve spaces voor trainingen en evenementen. Staat alles netjes en in de juiste opstelling klaar? Zijn alle materialen aanwezig? Je zet de puntjes op de i voor blije klanten.
  • Horeca: Onze gasten ontbreekt het aan niets; de beste koffie en thee, snacks en gekoelde dranken staan klaar voor inspirerende meetings en trainingen. Je vult alles bij, checkt of de juiste producten aanwezig zijn en zorgt voor een schoon ontvangst. Check!

Je werkt doorgaans van 16.00 tot 19.00 uur. Het liefst meerdere dagen in de week, maar dat plannen we samen met jou in. Ervaring is niet nodig, wij leren je graag meer over hospitality en het organiseren van evenementen. Veel belangrijker is je servicegerichte houding en positieve energie.

What’s in it for you?

  • Een supersnel leerproces in een van de leukste en snelst groeiende meetingcenters van Nederland;
  • Een bijbaan met een parttime dienstverband;
  • Een marktconform salaris;
  • Een inspirerende werkomgeving in hartje Utrecht;
  • Een informele werksfeer, waarbij er ruimte is voor ontspanning, spannende potjes tafeltennis en een gezamenlijke lunch en borrel;
  • Veel vrijheid en kansen: we vinden het leuk wanneer je zelf projecten initieert en kansen aangrijpt.

Wij zijn Space to Create

Space to Create biedt creatieve training- en cursusruimtes, vergaderruimtes en werkplekken. Ons dedicated team werkt vanuit een inspirerend kantoor in hartje Utrecht. We zijn een eigenwijze, warme club met veel aandacht voor onze cursisten en klanten. We zijn een snelgroeiende en innovatieve organisatie, en hebben grote ambities met ons concept. We bieden je een werkomgeving waar je mag groeien en ontwikkelen. Bekijk hier alvast je nieuwe werkomgeving.

Iets voor jou?

Stuur je CV en korte motivatiebrief (een video mag ook) naar Nilay Cakir via [email protected] o.v.v. Horeca & Events support. Vragen? Dan kun je Nilay bellen via 030 - 3400 000.

 

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 20-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.