Gratis Parkeren in Rotterdam

Adres
Metaalhof 27,
3067 GM Rotterdam

Vul je eigen adres in en vind de snelste route naar onze locatie in Rotterdam.

Media Center Rotterdam
Het media center in Rotterdam bevindt zich op een goed bereikbare locatie. Het MediaCenter is een full service media bedrijf met meerdere druk- en prinsstraten. Je vindt er een grote opslag en distributie centrum tot en met in huis social media bedrijven en website bouwers. Tijdens of na de cursus is er alle ruimte om een rondleiding door het pand te krijgen.
Parkeren
Er zijn genoeg parkeerplaatsen op het dak van het pand.
Met het openbaar vervoer
Vanaf het station Rotterdam Alexander is het 10 minuten lopen.

 

rotterdam pano

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.