Met ervaring als marketingstrateeg bij mediabedrijven, brandmanager bij TED en programmamanager in de TV en video-industrie, is Marieke met haar slechts 29 lentes al een doorgewinterde contentprofessional. Sinds 2016 is zij bovendien directeur eigenaar van Brand Density B.V, een online marketingcommunicatie- en branding agency, van waaruit ze een aantal nieuwe labels gaat groeien.

 

Marieke PijlerMarieke Pijler

Bij Competence Factory geeft Marieke verschillende trainingen, waaronder Online marketingstrategie, Contentcreatie voor social media en Commercieel schrijven. Ze heeft een enorme passie voor haar vak en dat uit zich tijdens trainingen in de energie waarmee ze haar visie en kennis overbrengt. Die is aanstekelijk en maakt dat je als cursist zin krijgen om je marketingpotentie te laten gelden in de praktijk.

Ze heeft verder een hele praktische insteek. Het succes van een training wordt in haar beleving bepaald door het resultaat wat een cursist boekt: is iemand écht aan de slag gegaan binnen en na een training? Marieke wordt gelukkig van de e-mails en LinkedIn-berichten die ze in de weken na een training ontvangt. Dat zijn vaak berichten waarin cursisten vertellen welke stappen en sprongen ze gemaakt hebben, variërend van een succesvolle campagne tot een carrièrestap. Ze geeft cursisten dan ook altijd handvatten mee om het in de praktijk écht zelf te kunnen doen. Eerder ga je bij Marieke niet naar huis!

Marieke over haar trainingsstijl:
Energiek, bevlogen en met humor. Ik zie de potentie van ieder individu in het marketing- en communicatieveld en geef daarin graag advies. Ik ben verder vrij direct, of beter gezegd: 'to the point'. De cursisten verwachten veel van mij, maar ik heb natuurlijk ook een zekere verwachting van de cursisten; wie het verschil wil maken in dit vak moet voorzien zijn van een flinke dosis discipline en welwillendheid om 'een leven lang te leren'.
Leuk om te weten: Marieke is een fanatiek bokser.
_wk_0446

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events