Jeroen is mede-eigenaar van het online marketingbureau Fosby. Het bedrijf is official Google Premier Partner. Met zijn team van ambitieuze online marketeers optimaliseert hij de online marketingactiviteiten van merken als Kamera Express, Drogist.nl, Balmain en Paracentrum Texel.

_wk_0512_pp

Jeroen de Koning

Bij Competence Factory verzorgt Jeroen de Google trainingen; Adwords I, II en III en Google Analytics I. Zijn trainingen zitten vol praktijkvoorbeelden uit zijn bedrijf. Jeroen vindt de leerdoelen van cursisten het allerbelangrijkst en geeft inspirerende en leerzame oefenopdrachten. Door zijn verhalende stijl van trainen weet Jeroen deelnemers geboeid te houden en zijn passie voor online marketing door te geven.

Ook in zijn vrije tijd combineert Jeroen strategie en performance–hij schaakt graag, is vaak op de tennisbaan te vinden en pakt regelmatig zijn mountainbike.

Connect met Jeroen.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events