Programma Inspiration Factory

17.30 - 18.30 uur  Opleidingsadvies - inloopsessie
18.30 - 19.00 uur  Ontvangst Inspiration Factory - met hapje en drankje
19.00 - 21.00 uur  Vier kennissessies over UX Design
21.00 - 21.30 uur  Netwerkborrel

We zoomen in op het complete vakgebied van UX Design, met o.a.

    • Ruben Olislagers over Trends in UX Design, Sketch en Invision
    • Eddy Boeve over Interaction Design, Usability en Persuasive Design
    • Arno Mol over Webdevelopment
    • John Oosterlaar over Wordpress

Locatie

We ontvangen je graag op onze vestiging in Utrecht aan de Catharijnesingel 46, direct grenzend aan Utrecht CS en Hoog Catharijne. Vanaf het perron is het 200 meter lopen. Reis je met je auto? Onder ons pand zit een grote P-garage (P5). Geen gedoe, altijd plek.

Voor wie is deze Inspiration Factory bedoeld?

Voor iedereen die zich wil oriënteren op het vakgebied UX Design. De avond is in het bijzonder geschikt voor grafisch vormgevers, dtp-ers, marketeers, communicatieadviseurs, ondernemers, webmanagers, mediaprofessionals en andere professionals die met een app of websites bezig zijn of er een willen (laten) maken.

Over de trainers

Ruben Olislagers werkt als sinds 1997 als Interaction Designer. Vanuit zijn eigen ontwerpbureau Design al dente maakt Ruben met veel passie Interaction en Visual Designs voor grote en kleine bedrijven. Als geen ander weet hij de beleving van de gebruiker te beïnvloeden, zodat opdrachtgevers een zo hoog mogelijke conversie behalen.

Al sinds 2001 geeft Ruben trainingen. Voor Competence Factory zijn dat o.a. de opleidingen UX Design, Webdesign, Usability en de UX-tool Sketch App.

 

Eddy Boeve is een ervaren interaction specialist. Zijn dagelijks werk: organisaties helpen om hun sites effectief te verbeteren. Dat doet hij o.a. door de psychologie van consumenten in de digitale wereld te doorgronden, en de inzichten hieruit online toe te passen.

Hij werkt net zo graag voor profit- als non-profit organisaties, en voor grote als kleine ondernemingen. Vanuit zijn bureau Booming geeft hij o.a. advies aan de grootste internetretailers van Nederland.

 

 

Arno Mol is een van onze ervaren webdevelopmenttrainers. Hij begon ooit met een studie psychologie in Amsterdam. In 1995 werd hij gevraagd om introductiecursussen internetgebruik te geven. Zo rolde hij in het vak, om het nooit meer los te laten. Arno heeft z'n kennis bij verschillende opleiders gedeeld, en werkt nu als freelance trainer.

Sinds 2012 verzorgt Arno al trainingen voor Competence Factory.

 

 

John Oosterlaar is sinds 2012 WordPress trainer bij Competence Factory. Hij verzorgt trainingen WordPress op verschillende niveaus en geeft ook de training WordPress webshop. Hij heeft een eigen online marketingadviesbureau en bouwt websites. 

John is op het gebied van WordPress een echte specialist en geeft les in het hele Wordpress-domein bij Competence Factory. Hieronder vallen WordPress level 1, WordPress level 2 en WordPress webshop.

 

 

Schrijf je in voor dit evenement

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven en ontvangt snel een bevestiging via e-mail.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events