Het is bij TED de meest bekeken presentatie (meer dan 26 miljoen keer!) en komt van Ken Robinson. Zijn speech is niet alleen vermakelijk, zijn conclusies zijn opzienbarend.
"Iedereen is creatief", zegt hij. "maar op school hebben we vooral geleerd om geen fouten te maken. Zo hebben we onze creativiteit verdrongen."

Tip: zet de ondertiteling aan in NL!

We kunnen creativiteit weer terughalen

Iedereen is creatief! Als je je realiseert dat creativiteit eerder een vaardigheid is die je kunt ontwikkelen dan een eigenschap, dan kunnen we dat gewoon weer ontwikkelen.

Techniek v.s. creativiteit
Wij zien veel mensen en organisaties die denken dat creativiteit stoeien met software en techniek is. Daarbij blijf je binnen de gebaande paden, want dat heb je zo geleerd. Bij Competence Factory gaan we juist wél buiten de gebaande paden: daar liggen jouw verborgen talenten.

En wat zo leuk is: dan worden de recente ontwikkelingen op het gebied van techniek en software hulpmiddelen in plaats van uitgangspunt.

Creatieve Evening Academy


De uitdaging van Competence Factory:

  • We leren bijvoorbeeld creatieven websites en apps ontwikkelen
  • We laten online marketeers creatieve content maken en vanuit een concept denken
  • In office omgevingen leren we mensen mooie documenten maken die overtuigen
  • En it-ers leren we bijvoorbeeld - niet onbelangrijk - SEO vaardigheden

Voor wie nog niet genoeg van Ken Robinson heeft hier nog meer: Kan creativiteit ontwikkeld worden?   Tip: zet de ondertiteling aan in Engels!

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events