NIMA_PElogo-16
Met PE punten laat je zien dat jij je vakkennis op peil houdt en je onderscheidt van andere vakgenoten. Een belangrijk aspect op de huidige arbeidsmarkt. Meer over NIMA PE punten en My Career lees je hier.
Op dit moment zijn de onderstaande opleidingen door NIMA geaccrediteerd:

Concepting in a day • Online marketing strategie • Facebook advertising • Social media van concept naar uitvoering • SEO I • Adwords I • Analytics I • Concept en campagne 4 dagen • Facebook marketing • Usability • Conversie optimalisatie • Interaction design

Nog meer nieuws: Lancering "Online Marketing Business School"
Achter de schermen is hard gewerkt aan verdere professionalisering van ons Online Marketing programma. Alle online marketing opleidingen maken nu deel uit van de Online Marketing Business School waarin alle PE-geaccrediteerde opleidingen zijn opgenomen.

HBO Plus traject voor Online Marketeers
Binnen het nieuwe label wordt gewerkt aan de lancering van een modulair opgebouwde opleiding die je traint voor het NIMA A2 Online Marketeer en NIMA B2 Digital Marketeer examen. Jij pikt er die kennis uit die je nodig hebt en bepaalt zelf wanneer je klaar bent om op te gaan voor het examen bij het NIMA. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om hiervoor coaching en begeleiding van een van onze docenten te krijgen. Binnenkort volgt hierover meer informatie op onze website en social media kanalen.

Erkende opleidingen bij Competence Factory

 

Nima, Adobe, Google

Post HBO online marketing trainingen geaccrediteerd door NIMA • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officieel Google fundamentals examen en Google Certified Online advertising Professional.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.