Portretten Competence Factory (1 of 9)

1. Wat is voor jou volmaakt geluk?
Een goede balans tussen werk en privé. Ik vindt het belangrijk om met plezier naar maar mijn werk te gaan waarbij ik elke dag weer een nieuwe uitdaging kan vinden. Lol hebben met mijn collega's is ook essentieel, en het vertrouwen dat we er bij mindere periodes samen en als bedrijf sterker uitkomen.
Daarnaast leef ik niet om alleen maar te werken, dus vind ik het belangrijk om veel tijd te steken in de relatie met mijn vriend, vrienden en familie. Ik hou van reizen, een avondje uiteten en festivals. Zolang ik daar een goede balans in kan vinden met mijn werk ben ik een heel gelukkig mens!
2. Wat is je favoriete bezigheid?
Lekker eten en goede wijn drinken. Of dat nu thuis is of buitenshuis, in beide gevallen word ik er erg blij van!
3. Wie zijn je helden in het dagelijks leven?
Mijn ouders en mijn broer.
Mijn ouders, omdat zij al 25 jaar hun bedrijf runnen waarbij ze tegenslag na tegenslag hebben overwonnen en nog steeds overeind staan. Daarnaast geloven ze onvoorwaardelijk in mijn broer en mij, steunen ze ons en staan ze altijd voor ons klaar.
Mijn broer, omdat hij no matter wat anderen tegen hem zeiden hij zijn droom volgde, namelijk piloot worden. Dat is hem gelukt! Daarnaast heeft hij altijd superveel creatieve ideeën, en is hij bezig met zijn eigen concept uit te werken. Kortom: hij is supergemotiveerd en gedreven en dat vind ik heel inspirerend.
4. Hoe luidt je levensmotto?
Laat niemand vertellen dat je iets niet kunt. Faal je, of lukt het je juist wel? In beide gevallen kom je er sterker uit!
5. Wat is je favoriete eten en drinken?
Curry's! I love curry's! Maar niet te pittig, haha!

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events