Wat is je favoriete reis?
Mijn reis van drie maanden naar Midden-Amerika. Na mijn afstuderen ben ik met een vriendin van Mexico naar Costa Rica gereisd. Dat was fantastisch! Het klimaat, de natuur, de cultuur, het is allemaal zo anders. De laatste maand heb ik alleen gereisd. Als je zo op jezelf aangewezen bent, gebeurt er wel iets bijzonders. Maar met de tent naar Frankrijk met mijn gezin vind ik ook heerlijk. We hebben een hoop Franse vrienden, dan kom je op andere plekken dan de doorsnee toerist en dan zie je Frankrijk op zijn best.
Wat is je meest typerende eigenschap?
Ik ben extreem extravert. Ik sta voor van alles open, zuig de wereld in mij heen op, wil niks missen, vind veel dingen leuk. Ik ben daardoor ook nogal onbegrensd. Zo heeft elke positieve eigenschap altijd een keerzijde.
Wat is voor jou volmaakt geluk?
Vrijheid om te doen wat ik wil en hoe ik dat wil, mijn creativiteit daarin kwijt kunnen. En dat dan gecombineerd met blijheid van mijn kinderen, liefde van mijn man en veel lieve vrienden en familie om mij heen.
Wat is je grootste angst?
Dat de mens de wereld kapot maakt door meer, meer en meer te willen.
Met welk historisch figuur identificeer je je het meest?
Ik heb twee grote historische helden: 1. Friedrich Nietzsche, die zei dat er geen waarheid bestaat, behalve de kunst, en die is vals, dus eigenlijk ook niet echt, maar dat is de enige werkelijkheid die wij onder ogen kunnen zien. 2. Marcel Duchamp, de kunstenaar die een urinoir signeerde en inzond voor een tentoonstelling.
Welke karaktertrek vindt je het meest irritant bij anderen?
Betweterigheid en arrogantie.
Welk woord of welke zin gebruik je te vaak?
Dat is 'zeg maar', alsof dat wat ik zeg dan bij wijze van spreken is, maar dat zeggen is gewoon onzekerheid over hetgeen ik zeg wel goed aankomt bij de luisteraar.
Welke verleiding kun je niet weerstaan?
Chocola en wijn.
Je mag iets aan jezelf veranderen. Wat zou dat zijn?
Wat een rotvraag. Onuitputtelijke energie?
Wat is je grootste prestatie?
Zou het niet weten. Ik heb geen grote prestaties op mijn naam staan geloof ik.
Wat is je dierbaarste bezit?
Ik zou instinctief zeggen 'mijn kids' maar dat kun je geen bezit noemen denk ik. Dan zou ik zeggen 'ervaring', alle dingen die ik heb meegemaakt en heb geleerd.
Wat is voor jou het dieptepunt van ellende?
Tjonge! Depressies denk ik en dan bedoel ik niet die van het weer, hoewel je daar ook niet vrolijk van wordt.
Waar zou je willen wonen?
Ik kan niet kiezen, maar als ik iets moest zeggen zou ik een jaar New York wel willen uitproberen en daarna een ander extreem zoals in de jungle of aan de kust in Brazilië. Op beide plekken ben ik overigens nooit geweest.
Wie zijn je helden in het dagelijks leven?
Mijn man, mijn broertje (hij is 2 meter lang, maar hij is jonger, dan blijft het je broertje), mijn moeder, mijn vader, ;-) lekker dicht bij huis. Op werkgebied heb ik ook wel helden, maar wie dat zijn, dat verandert continue.
Hoe luidt je levensmotto?
Vertrouw op je gevoel.
Wat is je favoriete bezigheid?
Veel te veel om op te noemen. Ik hou van die lange zondagochtenden met koffie op bed, knuffelen met mijn kinderen, ik hou van lekker uit eten gaan, wijntjes drinken en eindeloos kletsen met vrienden, van intensief sporten, van dansen, ik hou ook van in de natuur zijn, van in een ruige zee springen, van concerten en kunst, van nieuwe dingen ontdekken en inspirerende mensen leren kennen en mijn werk is eigenlijk ook een favoriete bezigheid. Ik kan nog wel een tijdje zo door gaan hoor.
Behalve jezelf, wie zou je willen zijn?
Ik zou wel voor altijd een kind willen zijn.
Welk talent zou je willen hebben?
Lijkt me heerlijk om goed te kunnen zingen.
Wat is je favoriete eten en drinken?
Volkorenbrood met Hollandse boerenkaas, een goede cappuccino of een mooie Rioja.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.