In Utrecht gaat het door

Vanaf 2019 gaan al onze top 30-trainingen in Utrecht gegarandeerd door. Je wordt dus nooit meer omgeboekt naar een andere datum of locatie. Dat was een grote wens van onze cursisten en trainers. 

Utrecht is voor iedereen bereikbaar

Je vindt ons aan de Catharijnesingel, meteen naast Utrecht CS en Hoog Catharijne. We zijn dus goed bereikbaar met de trein. Kom je met de auto? We zitten naast een grote P-garage. Geen gedoe, gewoon plek. 

Utrecht inspireert

De trainingsruimtes zijn licht en kleurrijk. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

We kijken ernaar uit om je op onze vernieuwde locatie te ontvangen.

Bekijk hier alle last minute-aanbiedingen of kom eens langs voor een kop koffie. 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events