In Utrecht gaat het door

Vanaf 2019 gaan al onze top 30-trainingen in Utrecht gegarandeerd door. Je wordt dus nooit meer omgeboekt naar een andere datum of locatie. Dat was een grote wens van onze cursisten en trainers. 

Utrecht is voor iedereen bereikbaar

Je vindt ons aan de Catharijnesingel, meteen naast Utrecht CS en in het hart van het nieuwe Hoog Catharijne. We zijn dus goed bereikbaar met de trein. Kom je met de auto? We zitten boven en naast de 4 grootste P-garages van Nederland: P1 P2 P4 en P5. Maximaal loop je van hieruit 100 meter naar ons. Geen gedoe, gewoon plek. 

Utrecht inspireert

library space to create

yellow room space to create

orange room space to create

Space to Create Utrecht

De trainingsruimtes zijn licht en kleurrijk. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking. Vanuit de de heerlijke Herman Miller stoelen mag je bij ons met de benen op tafel zitten.  De muren hebben enorme whitewalls waar je kunt uitleven met je creatieve uitingen. Ook is er een kleine AV studio met een greenscreen, 25 21 inch iMacs met windows erop en een speciale ruimte voor scrum agile projecten en last-but-not-least: de Olympic Space met een bar en een zaal voor maar liefst 70 creatieven.

We kijken ernaar uit om je op onze vernieuwde locatie te ontvangen.

Bekijk hier alle last minute-aanbiedingen of kom eens langs voor een kop koffie. 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.