Vergelijken van instituten: tips

Wij publiceren onze eveluaties direct vanuit de databases en die kun je bij ons trainingsaanbod zien. Verder geeft Springest een goed en onafhankelijk beeld.

Springest is onafhankelijk en je kunt geen evaluaties aanbrengen vanaf zelfde url of dat vanuit de organisatie zelf.

In onze eigen evaluaties komen we al 25 jaar uit op 8.4 en ook die op Springest.

Vergelijken?

Onderzoek voor wat het beste bij jou past bij het vergelijken van opleidingsinstituten;

Inhoud van Programma's,
Locatie
Prijs
Prijs inclusief?
Groepsgrootte
Faciliteiten, eigen laptop meenemen
Accreditaties en certificeringsmogelijkheden
Extra activiteiten voor cursisten

Zoek ook eens op het instituut en klachten/ reviews op Google. Dat geeft meestal ook een beeld van actuele status van een instituut. Of kijk naar de activiteiten van een instituut op social media.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.