Als interactief vormgever houdt je je bezig met het vormgeven voor nieuwe media. Je ontwikkelt media waar de gebruiker iets mee kan doen. Deze vorm van interactieve vormgeving wordt ook wel interaction design genoemd. Wil jij interactief vormgever worden? Kies dan deze cursus interactieve vormgeving en volg de bovenstaande link.

In twee dagen alles leren over interactieve vormgeving

Je leert alles over online gebruikers. In wat voor groepen zijn ze onder te verdelen? Hoe gebruiken ze de middelen? En wat kun jij daarmee doen in het ontwerp van jouw website of app? Naast theorie leer je door zelf aan de slag te gaan met interactieve vormgeving. Je werkt aan opdrachten die je als interactief vormgever in de praktijk ook op je bord krijgt. Onderwerpen als navigatie, gebruikerservaring, persona’s en wireframes komen volop aan de orde.

Wie wordt interactief vormgever?

De training wordt niet alleen gevolgd door mensen die interactief vormgever willen worden, ook marketeers die meer kennis over interactieve vormgeving willen opdoen volgen de cursus. Natuurlijk wordt de training ook gevolgd door bijvoorbeeld vormgevers van websites en grafische vormgevers. ZIj willen dan hun kennis uitbreiden of overstappen naar het vakgebied van interactieve vormgeving.

De beste interactieve vormgevers staan voor de klas 

Onze docenten werken allemaal in de praktijk van het vakgebied dat ze doceren en het zijn toppers. Je krijgt voorbeelden te zien van hun eigen projecten en ook vele cases om je te laten ervaren wanneer interaction design wel en niet werkt.

Ben je enthousiast geworden over deze training, schrijf je dan in of kijk nog even naar een andere opleiding waar de training ook deel van uitmaakt. Je leert dan ook concepting en usablity. Dus je leert ook nog eens denken en werken vanuit een concept en hoe je gebruikerswensen en -gewoonten kan gebruiken voor een optimaal interactief design. Na de training kun je je nog verdiepen in de aanbevolen literatuur en de white papers die van je de docenten ontvangt. UX design is een zeer actueel onderwerp en een veelgevraagde skill van vormgevers. Op deze adviespagina lees je alles over de leergangen die wij aanbieden over dit onderwerp.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.