Is jouw vraag 'Hoe werkt Google Analytics'? Volg dan onze cursus Google Analytics Level I en leer de uitgebreide beginselen van het web analyse programma. Wanneer je net begint met het maken van je eigen website en je nog vaak afvraagt 'hoe werkt Google Analytics?' dan is deze cursus een prima begin om een goede start te maken met het leren lezen van eenvoudige bezoekersstatistieken en andere interessante website gegevens.

Hoe werkt Google Analytics en meer basisvragen

De werking van het programma Google Analytics wordt goed uitgelegd in de cursus Google Analytics Level I. Hiermee kan iedereen de vraag 'hoe werkt Google Analytics' uiteindelijk goed beantwoorden en er dan ook zelf mee aan de slag. Het volgen van de bezoekers van je website en hun gedrag en het interpreteren van de rapportages die je opstelt met behulp van het dashboard in je Google Analytics account. Wat betekenen die ingewikkelde termen die in het rapport worden genoemd en hoe gebruik je die gegevens om je website bezoekersaantallen te verhogen?

Is 'hoe werkt Google Analytics' nu beantwoord?

Als het goed is heeft de basiscursus de simpele vraag 'hoe werkt Google Analytics' volledig beantwoord. Wil je echter meer weten dan de basis? Volg dan ook de training Google Analytics Level II die nog dieper ingaat op de materie en doe mee aan de Google examens en wanneer je echt een specialist wil worden doe dan de opleiding Google Master. In de vervolg cursussen leer je bijvoorbeeld hoe je echt alles uit de statistieken kunt halen en hoe je ook op maat rapporten kunt samenstellen met gegevens die jij echt belangrijk vindt over je website. Ook word je in de cursus voorbereid op de officiële Google examens, waarmee je je kennis ook nog eens extra waarde geeft.

Wanneer je al deze specifieke kennis tot je hebt genomen ben een ware expert op het gebied van Google Analytics, Adwords en SEO zoekmachinemarketing en vraag je nooit meer 'hoe werkt Google Analytics?".

Grijp je kans en leer eindelijk 'hoe werkt Google Analytics' en voor je het weet ben je expert in het onderzoeken van websites.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events