Is jouw vraag 'Hoe werkt Google Analytics'? Volg dan onze cursus Google Analytics Level I en leer de uitgebreide beginselen van het web analyse programma. Wanneer je net begint met het maken van je eigen website en je nog vaak afvraagt 'hoe werkt Google Analytics?' dan is deze cursus een prima begin om een goede start te maken met het leren lezen van eenvoudige bezoekersstatistieken en andere interessante website gegevens.

Hoe werkt Google Analytics en meer basisvragen

De werking van het programma Google Analytics wordt goed uitgelegd in de cursus Google Analytics Level I. Hiermee kan iedereen de vraag 'hoe werkt Google Analytics' uiteindelijk goed beantwoorden en er dan ook zelf mee aan de slag. Het volgen van de bezoekers van je website en hun gedrag en het interpreteren van de rapportages die je opstelt met behulp van het dashboard in je Google Analytics account. Wat betekenen die ingewikkelde termen die in het rapport worden genoemd en hoe gebruik je die gegevens om je website bezoekersaantallen te verhogen?

Is 'hoe werkt Google Analytics' nu beantwoord?

Als het goed is heeft de basiscursus de simpele vraag 'hoe werkt Google Analytics' volledig beantwoord. Wil je echter meer weten dan de basis? Volg dan ook de training Google Analytics Level II die nog dieper ingaat op de materie en doe mee aan de Google examens en wanneer je echt een specialist wil worden doe dan de opleiding Google Master. In de vervolg cursussen leer je bijvoorbeeld hoe je echt alles uit de statistieken kunt halen en hoe je ook op maat rapporten kunt samenstellen met gegevens die jij echt belangrijk vindt over je website. Ook word je in de cursus voorbereid op de officiële Google examens, waarmee je je kennis ook nog eens extra waarde geeft.

Wanneer je al deze specifieke kennis tot je hebt genomen ben een ware expert op het gebied van Google Analytics, Adwords en SEO zoekmachinemarketing en vraag je nooit meer 'hoe werkt Google Analytics?".

Grijp je kans en leer eindelijk 'hoe werkt Google Analytics' en voor je het weet ben je expert in het onderzoeken van websites.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.