Het maken van een website begint bij het functioneel ontwerp website. Het start dus bij het maken van een wensenlijst een functioneel ontwerp template voor de site die je wil gaan maken.

Begin met een functioneel ontwerp maken

Alles begint met een duidelijke wensenlijst en een goed functioneel ontwerp. Voorbeeld website ideeën neem je mee in de opzet van je functioneel ontwerp website. Het functioneel ontwerp ligt aan de basis van de website die je gaat maken. Bij ons kun je leren hoe je websites bouwt in verschillende programma's, van template gestuurde programma's zoals WordPress tot en met het in codetaal ontwerpen van sites als front end developer.

Functioneel ontwerp template

Een website maakt gebruikt van een template waar de pagina's op worden gebouwd. Het functioneel ontwerp template geeft eigenlijk de richting aan de stijl van de website en hoe de pagina's zijn opgebouwd. Deze templates zijn belangrijk voor de uiteindelijke vormgeving van de website en dus voor het functioneel ontwerp. Voorbeeld websites kunnen u voorzien van informatie en handige tips, do's en don'ts voor het maken van het nieuwe website ontwerp.

De opdrachtgever en de website developer werken samen aan het functioneel ontwerp website om gezamenlijk een goed totaal beeld te vormen van de te maken website. Het functioneel ontwerp website mag best wat tijd in beslag nemen, het is immers de grondslag van het functioneel ontwerp template en het bouwen van de uiteindelijke website. Beter hier meer tijd aan besteed, dan later het functioneel ontwerp template nog weer helemaal moeten omgooien, omdat dingen eigenlijk toch anders moeten.

Functioneel ontwerp, voorbeeld website en andere tips

Door het maken van een doordacht functioneel ontwerp website voorkom je veel problemen in een later stadium. Een functioneel ontwerp template helpt bij het duidelijk in kaart brengen van de informatie die op de webpagina's vermeld moet worden en hoe, in wat voor volgorde en indeling. Het is belangrijk dat de opdrachtgever de wensen heel duidelijk aangeeft, daarbij ook lettend op hoe de klanten navigeren en zoeken op een website. Neem je deze wensen  mee in het functioneel ontwerp website, dan zal je een goed werkende website opleveren.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.