Hoe werkt dat nou precies? Bovenaan in Google komen...

Om bovenaan in Google te komen zijn zoekwoorden erg belangrijk. Je moet bewust kijken op welke zoekwoorden jij je gaat focussen. Hoe meer er op een zoekwoord gezocht wordt, hoe meer concurrentie er zal zijn. Het maken van een concurrentieanalyse en een zoekwoorden analyse zal je meer inzicht geven in wat je ervoor moet doen om bovenaan zoekmachine te komen. Ook de term Linkbuiding zal aan bod komen.

Bij de cursus Zoekmachineoptimalisatie/ SEO leer je hoe je bovenaan in Google terecht komt. In deze cursus wordt er uitgelegd wat je ervoor moet doen om jouw website bovenaanzoekmachine te laten komen. Met behulp van verschillende tools op internet zal je in deze training je eigen website gaan optimaliseren. Bovenaan bij Google komen is een veel voorkomende vraag.

Wil je graag bovenaan in Google komen?Zorg voor goede zoekwoorden!

Het is van belang dat er uit je zoekwoordenanalyse goede zoekwoorden komen. Zo is het bijvoorbeeld beter dat je zoekwoorden vindt die een toppositie plaatsnemen waar 100x per maand op gezocht wordt, dan dat je een zoekwoorden kiest die een plek innemen boven plaats 10 waar 1000x per maand opgezocht wordt.

Maar waarom is het eigenlijk belangrijk om bovenaan in Google te komen?

  • 94% van de internetgebruikers in Nederland gebruikt Google als zoekmachine.
  • 90 % van alle zoekers op Google kijkt niet verder dan de eerste resultaten pagina bij de zoekmachine.
  • Alle bezoekers op Google zijn potentiele leads voor jouw bedrijf, bovenaan in Google komen is belangrijk om de concurrenten voor te zijn.

Jouw uiteindelijke doel is om met jouw website bovenaan in Google komen, want dat zal zorgen voor meer verkeer naar jouw website. En meer verkeer leidt tot meer omzet.

Door tips en tricks van onze vakkundige docenten weet jij na deze training hoe je bovenaan bij google moet komen.

Bovenaan bij google staan?

Wil jij met jouw website bovenaan google komen? Dan is de cursus Zoekmachineoptimalisatie/ SEO wat voor jou!

 

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.