Hoe werkt dat nou precies? Bovenaan in Google komen...

Om bovenaan in Google te komen zijn zoekwoorden erg belangrijk. Je moet bewust kijken op welke zoekwoorden jij je gaat focussen. Hoe meer er op een zoekwoord gezocht wordt, hoe meer concurrentie er zal zijn. Het maken van een concurrentieanalyse en een zoekwoorden analyse zal je meer inzicht geven in wat je ervoor moet doen om bovenaan zoekmachine te komen. Ook de term Linkbuiding zal aan bod komen.

Bij de cursus Zoekmachineoptimalisatie/ SEO leer je hoe je bovenaan in Google terecht komt. In deze cursus wordt er uitgelegd wat je ervoor moet doen om jouw website bovenaanzoekmachine te laten komen. Met behulp van verschillende tools op internet zal je in deze training je eigen website gaan optimaliseren. Bovenaan bij Google komen is een veel voorkomende vraag.

Wil je graag bovenaan in Google komen?Zorg voor goede zoekwoorden!

Het is van belang dat er uit je zoekwoordenanalyse goede zoekwoorden komen. Zo is het bijvoorbeeld beter dat je zoekwoorden vindt die een toppositie plaatsnemen waar 100x per maand op gezocht wordt, dan dat je een zoekwoorden kiest die een plek innemen boven plaats 10 waar 1000x per maand opgezocht wordt.

Maar waarom is het eigenlijk belangrijk om bovenaan in Google te komen?

  • 94% van de internetgebruikers in Nederland gebruikt Google als zoekmachine.
  • 90 % van alle zoekers op Google kijkt niet verder dan de eerste resultaten pagina bij de zoekmachine.
  • Alle bezoekers op Google zijn potentiele leads voor jouw bedrijf, bovenaan in Google komen is belangrijk om de concurrenten voor te zijn.

Jouw uiteindelijke doel is om met jouw website bovenaan in Google komen, want dat zal zorgen voor meer verkeer naar jouw website. En meer verkeer leidt tot meer omzet.

Door tips en tricks van onze vakkundige docenten weet jij na deze training hoe je bovenaan bij google moet komen.

Bovenaan bij google staan?

Wil jij met jouw website bovenaan google komen? Dan is de cursus Zoekmachineoptimalisatie/ SEO wat voor jou!

 

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events