Met onze opleiding Google Master en de losse trainingen Google Analytics I en II haal je een officieel Analytics certificaat. Haal je Analytics certificate met de eendaagse cursus aan onze Analytics Academy. Je leert de meest gebruikte gereedschappen in te zetten om je website te analyseren. Bij de Competence Factory Google Analytics Academy haal je een Analytics certificate waarmee je direct aan de slag kunt.

Wat kun je allemaal met het Google Analytics Certificate?

In een dag wordt de basis van Google Analytics uitgelegd. Wat doen de bezoekers op jouw website? Welke zoekwoorden gebruiken ze, hoelang blijven ze? Leer het bij onze Google Analytics Academy en ontvang na afloop een Analytics certificate.

Wat mag een Google Analytics certificaat kosten?

Kijk hier wat de cursus Google Analytics I kost en schrijf je direct in om zelf ook je Analytics certificaat te halen. Haal meer rendement uit jouw website omdat je in het bezit bent van een Google Analytics certificaat. Kosten verdien je snel weer terug doordat je met de analyse optimaler bereik uit je website haalt.

Google Analytics specialist worden?

Volg onze Google Analytics Expert en haal je Google Analytics Certificate voor de levels I en II. Je weet dan echt alles wat zich op jouw website afspeelt. Je krijgt les van de beste trainers van Nederland. Tijdens de training aan de Analytics Academy geeft hij je de meest up to date informatie waarmee jij jouw Google Analytics certificaat behaalt. Je vergroot de online conversie van jouw website wanneer je expert wordt en jouw Google Analytics certificaat inzet voor een beter resultaat van je online campagnes.

Meer opleidingen aan onze Google Analytics Academy

In aanvulling op je Google Analytics certificaat kun je bij ons je ook nog bekwamen in Google Adwords. Je wordt dat online advertising specialist een mooie aanvullen op je Google Analytics certificaat. Kosten kun je besparen door een volledig Google Master traject te boeken. Kijk hier voor meer informatie op deze complete opleiding.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.