Ben je op zoek naar een handleiding Google Analytics? Doe dan onze basiscursus Google Analytics. Handleiding heb je daarna niet meer nodig, want je leert alles en meer dan te vinden is in de Google Analytics handleiding.

Handleiding Google Analytics? Volg een cursus!

In een cursus Google Analytics level I leer je de basis van het programma, hoe je webanalytics en webstatistieken moet lezen en wat het betekent. Je leert hoe je de online doelstellingen van jouw website invoert in het Analytics account en hoe je rapportages kan samenstellen. Wanneer je klaar bent met de cursus heb je de Google Analytics handleiding niet meer nodig en kun je zelf goed aan de slag met de mogelijkheden die worden besproken in de handleiding Google Analytics.

Google Analytics handleiding niet meer nodig

Wil je weten hoe je met Google Analytics werkt zonder dat je telkens in de handleiding Google Analytics moet kijken? Volg dan een van onze cursussen. Na de basiscursus kun je nog verder met Google Analytics Level II en zelfs een Google Master opleiding waarbij je ook de kunst van het werken met Google Adwords leert.

In de training leer je eigenlijk alles wat je van een handleiding Google Analytics verwacht: alles tips en tricks over het werken met het programma, hoe kijk je naar de gegevens die uit de Google Analytics rapportages komen en hoe verwerk je die gegevens in je doelstellingen om meer bezoekers naar de website te trekken.

Na onze cursus kun je zonder Google Analytics handleiding het dashboard voor jouw online doelstellingen en rapportages inrichten in Google Analytics en voor je het weet ben je specialist in het interpreteren van de statistieken van het bezoek aan je website. De Key Performance Indicatoren die Google Analytics hanteert voor jouw website voer je zelf in, zoals je hebt geleerd in de cursus waardoor je geen handleiding Google Analytics erbij hoeft te pakken. Zonder handleiding Google Analytics, met heel veel opgedane kennis en de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen word jij specialist in het analyseren van je website en het gedrag van de bezoekers deze site bezoeken.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events