Ben je op zoek naar een handleiding Google Analytics? Doe dan onze basiscursus Google Analytics. Handleiding heb je daarna niet meer nodig, want je leert alles en meer dan te vinden is in de Google Analytics handleiding.

Handleiding Google Analytics? Volg een cursus!

In een cursus Google Analytics level I leer je de basis van het programma, hoe je webanalytics en webstatistieken moet lezen en wat het betekent. Je leert hoe je de online doelstellingen van jouw website invoert in het Analytics account en hoe je rapportages kan samenstellen. Wanneer je klaar bent met de cursus heb je de Google Analytics handleiding niet meer nodig en kun je zelf goed aan de slag met de mogelijkheden die worden besproken in de handleiding Google Analytics.

Google Analytics handleiding niet meer nodig

Wil je weten hoe je met Google Analytics werkt zonder dat je telkens in de handleiding Google Analytics moet kijken? Volg dan een van onze cursussen. Na de basiscursus kun je nog verder met Google Analytics Level II en zelfs een Google Master opleiding waarbij je ook de kunst van het werken met Google Adwords leert.

In de training leer je eigenlijk alles wat je van een handleiding Google Analytics verwacht: alles tips en tricks over het werken met het programma, hoe kijk je naar de gegevens die uit de Google Analytics rapportages komen en hoe verwerk je die gegevens in je doelstellingen om meer bezoekers naar de website te trekken.

Na onze cursus kun je zonder Google Analytics handleiding het dashboard voor jouw online doelstellingen en rapportages inrichten in Google Analytics en voor je het weet ben je specialist in het interpreteren van de statistieken van het bezoek aan je website. De Key Performance Indicatoren die Google Analytics hanteert voor jouw website voer je zelf in, zoals je hebt geleerd in de cursus waardoor je geen handleiding Google Analytics erbij hoeft te pakken. Zonder handleiding Google Analytics, met heel veel opgedane kennis en de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen word jij specialist in het analyseren van je website en het gedrag van de bezoekers deze site bezoeken.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.