Met een Google Adwords training leer je alles over betaald adverteren in Google en hoe je dit succesvol inzet. De training Google Adwords leert je de beginselen van het betaald adverteren, wat zijn de mogelijkheden, hoe werkt het en met welke budgetten wordt er gewerkt.  De training Google Adwords is de basis van de opleiding Google Adwords. In de Google Adwords training wordt uitgelegd hoe de advertenties worden opgezet en hoe de veiling van de advertentieruimte werkt. Deze training Google Adwords is bedoeld voor iedereen die vanuit zijn of haar functie op marketing of verkoop advertenties wil opzetten, en managen/beheren.

Google Adwords opleiding

Naast de basis training Google Adwords is er ook een vervolgtraining van twee dagen. Deze twee samen vormen de opleiding Google Adwords. Deze opleiding Google Adwords leidt op voor het Google Fundamentals examen. Je leert werken met de Adwords interface, het gebruiken van de juiste zoekwoorden en deze toepassen in de advertentieteksten. De Google Adwords opleiding leert je ook hoe je een advertentiecampagne moet opbouwen, hoe je kan targeten en ook hoe je uiteindelijk de resultaten inzichtelijk kan maken met heldere rapportages. Niet zomaar een simpele Google Adwords training, maar een meerdaagse Google Adwords opleiding die ervoor zorgt dat je wordt klaargestoomd voor het officiële Google Fundamentals examen. Tevens zorgt deze opleiding Google Adwords ervoor dat je direct aan de slag kunt als specialist op het gebied van Google Adwords.

Opleiding Google Adwords een goede investering in je toekomst

Wanneer je een opleiding Google Adwords volgt en zelfs wanneer je begint met een enkele training Adwords kun je er zeker van zijn dat je als specialist naar buiten stapt. Een gedegen Google Adwords training geeft een marketeer net weer iets meer specialisme mee waarmee je jouw onderscheidend vermogen vergroot. Een training Adwords en zeker het diploma van de opleiding Google Adwords is zeer gewild in de wereld van online marketing. Adverteren via Google groeit nog steeds en het aantal specialisten dat nodig is daarmee ook. Volg een training Google Adwords en schaar je voortaan onder de veelgevraagde specialisten.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.