Met een Google Adwords training leer je alles over betaald adverteren in Google en hoe je dit succesvol inzet. De training Google Adwords leert je de beginselen van het betaald adverteren, wat zijn de mogelijkheden, hoe werkt het en met welke budgetten wordt er gewerkt.  De training Google Adwords is de basis van de opleiding Google Adwords. In de Google Adwords training wordt uitgelegd hoe de advertenties worden opgezet en hoe de veiling van de advertentieruimte werkt. Deze training Google Adwords is bedoeld voor iedereen die vanuit zijn of haar functie op marketing of verkoop advertenties wil opzetten, en managen/beheren.

Google Adwords opleiding

Naast de basis training Google Adwords is er ook een vervolgtraining van twee dagen. Deze twee samen vormen de opleiding Google Adwords. Deze opleiding Google Adwords leidt op voor het Google Fundamentals examen. Je leert werken met de Adwords interface, het gebruiken van de juiste zoekwoorden en deze toepassen in de advertentieteksten. De Google Adwords opleiding leert je ook hoe je een advertentiecampagne moet opbouwen, hoe je kan targeten en ook hoe je uiteindelijk de resultaten inzichtelijk kan maken met heldere rapportages. Niet zomaar een simpele Google Adwords training, maar een meerdaagse Google Adwords opleiding die ervoor zorgt dat je wordt klaargestoomd voor het officiële Google Fundamentals examen. Tevens zorgt deze opleiding Google Adwords ervoor dat je direct aan de slag kunt als specialist op het gebied van Google Adwords.

Opleiding Google Adwords een goede investering in je toekomst

Wanneer je een opleiding Google Adwords volgt en zelfs wanneer je begint met een enkele training Adwords kun je er zeker van zijn dat je als specialist naar buiten stapt. Een gedegen Google Adwords training geeft een marketeer net weer iets meer specialisme mee waarmee je jouw onderscheidend vermogen vergroot. Een training Adwords en zeker het diploma van de opleiding Google Adwords is zeer gewild in de wereld van online marketing. Adverteren via Google groeit nog steeds en het aantal specialisten dat nodig is daarmee ook. Volg een training Google Adwords en schaar je voortaan onder de veelgevraagde specialisten.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events