Zoek je een cursus webdesign? Hier ben je aan het juiste adres voor het volgen van een webdesign cursus. Er zijn verschillende mogelijkheden een website cursus te doen. De simpelste manier is beginnen met een cursus webdesign WordPress. Bij ons stel je jouw eigen website cursus samen en bevat jouw webdesign cursus precies dat wat jij verwacht van een cursus webdesign.

Cursus webdesign WordPress

In een cursus webdesign WordPress leer je het bouwen en beheren van een website in WordPress. Het is een website cursus waarbij je werkt met templates en plugins van WordPress waarmee je op een eenvoudige manier een cursus webdesign  doorloopt. Een website cursus die je in twee dagen leert hoe je een website bouwt. Lees hier meer over de cursus webdesign WordPress. De cursus webdesign WordPress is op te bouwen met een basis cursus webdesign, een beheer cursus, webshop voor WordPress en SEO voor WordPress. Jouw cursus webdesign WordpPess kun je zo samenstellen dat het jouw website cursus op maat wordt.

Webdesign cursus

Naast een cursus webdesign WordPress kun je bij ons ook een website cursus doen voor front end development en back end development. In deze webdesign cursus leer bijvoorbeeld codetalen zoals Javascript, HTML5 en CSS3. Ook de website cursus Adobe Dreamweaver leert je op een redelijk simpele manier hoe je een website kunt bouwen.

Kijk hier voor meer informatie over de website cursus Opleiding Frontend/webdeveloper professional. Kies de webdesign cursus die bij jou past, werk jij liever met templates? Kies dan de cursus webdesign WordPress, wil je meer zelf bouwen? Kies dan de webdesign cursus waarbij je de codetaal leert.

Cursus webdesign avondschool

Wanneer er voldoende vraag naar is kunnen de trainingen ook in een avondschool worden gepland. De normale trainingen zijn overdag van 10 tot 17 uur. Een cursus webdesign avondschool is in ontwikkeling. Alle trainingen webdesign cursus zijn wel in de dagschool te volgen, indien de behoefte van een cursus webdesign avondschool groeit zal in een de toekomst een cursus webdesign avondschool in het programma worden opgenomen. Boek nu jouw webdesign cursus zodat je vanaf nu je eigen website kunt bouwen en onderhouden.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.