Conversie Ratio Optimisation, ook wel conversie optimalisatie genoemd is een heel belangrijk onderwerp in de hedendaagse marketing- en salespraktijk. Steeds vaker zie je ook dat bedrijven vragen om CRO specialisten die ervoor kunnen zorgen dat hun CRO website goed scoort. Een veelgehoord iets is het behalen van 2% conversie, maar wees eens eerlijk, dat is toch niet voldoende? Met een goede CRO website moet veel meer haalbaar zijn en als CRO specialist ga je dat ook waarmaken. Zoals onze docent zegt, in je stenen winkel zou je ook niet tevreden zijn als maar 2 van de honderd bezoekers echt iets zouden kopen. Dat percentage moet hoger zijn om een rendabele onderneming te kunnen voeren. CRO marketing gaat je helpen om dat ook echt te realiseren.

Wil jij ook CRO marketing bedrijven en een ware CRO specialist worden?

Wanneer je CRO specialist wilt worden kun je bijvoorbeeld onze training conversieoptimalisatie volgen. In deze tweedaagse cursus CRO ga je aan de slag met het verhogen van de CRO website aspecten voor jouw eigen organisatie of klanten.
Diverse CRO marketing aspecten komen aan de orde: funneloptimalisatie, conversiedoelen, usability, customer journey, online persuasion en personalisatie.
Afhankelijk van jouw vertrekpunt en doelstellingen combineer je deze cursus CRO marketing met andere relevante trainingen uit het UX cluster. Bijvoorbeeld de tweedaagse training usability, of interaction design.

Onze trainer is een CRO specialist van het eerste uur. Hij vertelt je alle ins & outs en geeft naast voorbeelden en oefeningen veel tips om CRO marketing in de praktijk toe te passen. De trainer is dagelijks bezig met CRO marketing voor klanten van zijn eigen SEO en UX bureau. Uit de vele tips die hij tijdens en na de training geeft haal je zoveel input voor je eigen CRO website dat je ook makkelijk je kennis up to date kunt houden.
Geinspireerd om jouw CRO marketing ook een boost te geven? Volg dan deze call to action en meld je dan snel aan voor een van onze trainingen via de bovenstaande button.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.