Conversie Ratio Optimisation, ook wel conversie optimalisatie genoemd is een heel belangrijk onderwerp in de hedendaagse marketing- en salespraktijk. Steeds vaker zie je ook dat bedrijven vragen om CRO specialisten die ervoor kunnen zorgen dat hun CRO website goed scoort. Een veelgehoord iets is het behalen van 2% conversie, maar wees eens eerlijk, dat is toch niet voldoende? Met een goede CRO website moet veel meer haalbaar zijn en als CRO specialist ga je dat ook waarmaken. Zoals onze docent zegt, in je stenen winkel zou je ook niet tevreden zijn als maar 2 van de honderd bezoekers echt iets zouden kopen. Dat percentage moet hoger zijn om een rendabele onderneming te kunnen voeren. CRO marketing gaat je helpen om dat ook echt te realiseren.

Wil jij ook CRO marketing bedrijven en een ware CRO specialist worden?

Wanneer je CRO specialist wilt worden kun je bijvoorbeeld onze training conversieoptimalisatie volgen. In deze tweedaagse cursus CRO ga je aan de slag met het verhogen van de CRO website aspecten voor jouw eigen organisatie of klanten.
Diverse CRO marketing aspecten komen aan de orde: funneloptimalisatie, conversiedoelen, usability, customer journey, online persuasion en personalisatie.
Afhankelijk van jouw vertrekpunt en doelstellingen combineer je deze cursus CRO marketing met andere relevante trainingen uit het UX cluster. Bijvoorbeeld de tweedaagse training usability, of interaction design.

Onze trainer is een CRO specialist van het eerste uur. Hij vertelt je alle ins & outs en geeft naast voorbeelden en oefeningen veel tips om CRO marketing in de praktijk toe te passen. De trainer is dagelijks bezig met CRO marketing voor klanten van zijn eigen SEO en UX bureau. Uit de vele tips die hij tijdens en na de training geeft haal je zoveel input voor je eigen CRO website dat je ook makkelijk je kennis up to date kunt houden.
Geinspireerd om jouw CRO marketing ook een boost te geven? Volg dan deze call to action en meld je dan snel aan voor een van onze trainingen via de bovenstaande button.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events