Met Interactieve TV Online hebben klanten van Telfort eenvoudig via hun internetverbinding thuis gratis toegang tot de 20 meest populaire tv-zenders, de programmagids en de totaaloverzicht van het aanbod van Videotheek Thuis met o.a. ruim 3.000 films, tv-series, documentaires en cabaretvoorstellingen.

De programmagids en de catalogus van Videotheek thuis zijn ook buitenshuis beschikbaar. Live tv kijken kan alleen thuis via de eigen internetverbinding.

Interactieve TV Online van Telfort is gemakkelijk te gebruiken:

• Op een PC of laptop surf je naar telfort.nl/tvonline om direct live tv te kijken;

• Voor de iPad en Android tablets is een app gratis beschikbaar in de Apple en Android app stores

Omdat Interactieve TV via de internetverbinding werkt, wordt automatisch gedetecteerd of degene die de site opent of de app laadt een klant is met Interactieve TV van Telfort. Live tv-kijken kan derhalve alleen via de eigen internetverbinding, zo laat moederbedrijf KPN weten.

Voor iPads en Android-tablets komt een gratis app beschikbaar. Telfort is niet de eerste met een dergelijke dienst. Onder meer moederbedrijf KPN en Ziggo gingen al voor.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.