Volg een vormgeef cursus (Photoshop, Illustrator of InDesign) bij Competence Factory en ontvang bij een startdatum vanaf 1 april een gratis Wacom Intuos Draw White Pen S North t.w.v. €79,-.
Ontdek de mogelijkheden van een tekentablet en ontdek je eigen stijl met de Wacom Intuos Draw. Hiermee kan je tekenen, schilderen en bewerken. Hij werkt uitstekend samen met de Adobe programma's. Op deze manier kan je na je cursus gelijk als een professional aan de slag met je eigen teken tablet.
Bekijk hier de startdata en wat je gaat leren:
Actievoorwaarden:
  • tijdelijke actie zolang de vooraard strekt;
  • geldig voor alle boekingen vanaf 1 januari 2018, wij verstrekken niet met terugwerkende kracht;
  • actie geldig op Adobe Photoshop level I & II, Adobe Illustrator level I & II, Adobe Indesign level I & II;
  • de Wacom tablet wordt pas overhandigt wanneer de factuur betaald is. Volg je in Amsterdam een training zullen we hem persoonlijk overhandigen op de dag zelf. Wanneer je de training in Rotterdam of Utrecht krijg je deze per post;
  • per cursist 1 Wacom tablet, ook al boek je meerdere trainingen tegelijk;
  • mocht je boeken voor jou en een collega dan krijgen jullie beiden een Wacom tablet
 wacom-intuos-draw-white-pen-s-north

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events