Video en animatie

Video content is een essentieel onderdeel van een contentstrategie en iedereen krijgt er mee te maken. De Digital Art School van Competence Factory heeft trainingen voor zowel de 'pro' als de marketeer om overtuigende streaming ads, animaties  te kunnen maken.

 

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het NRTO • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Opleidingen en trainingen

Volledig aanbod (8)
Trainingen (6)
Opleidingen (1)
Last-minutes (0)

In twee dagen de basistechnieken van Adobe After Effects onder de knie.

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Er is steeds meer vraag naar visuele bewegende content. Daarmee breng je namelijk snel een complexe boodschap over.…

Maatwerk Bekijk cursus

Er is steeds meer vraag naar visuele bewegende content. Daarmee breng je namelijk snel een complexe boodschap over. En wie wi…

Normaal 3.900,- Nu 3.413,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €487,50 Bekijk opleiding

Haal meer uit dit programma en til je videos naar een hoger niveau. Ontwerp efficiënte animaties en effecten voor film, vide…

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Van webbanners tot interactieve animaties: met Adobe Animate maak je de tofste bewegende content.

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Leer in twee dagen de basis van Adobe Premiere Pro kennen en monteer je eigen video's.

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Leer de fijne kneepjes van Adobe Premiere Pro in onze cursus voor gevorderden.

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Maak een complete film met video, geluid, teksten en grafische elementen

Maatwerk vanaf 1.450,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.