WordPress

WordPress is de meest populaire tool om websites mee te bouwen en beheren. WordPress is een gratis systeem en wordt door gebruikers ervaren als zeer gebruiksvriendelijk. Vergelijkbare CMS systemen blijven qua gebruik ver achter op WordPress. Vanuit de industrie wordt WordPress continue doorontwikkeld en zijn ontelbaar plugins en thema's gebouwd die voordelig of gratis verkrijgbaar zijn.

 

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Opleidingen en trainingen

Volledig aanbod (7)
Trainingen (4)
Opleidingen (3)
Last-minutes (0)

Leer in twee dagen de basis van het opzetten van een website

Voor 849,- (excl. BTW) Bekijk cursus

In deze 11-daagse opleiding leer je hoe je een website from scratch op kunt bouwen. Je begint met het visuele ontwerp in het …

Normaal 4.896,- Nu 3.672,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €1.224,- Bekijk opleiding

Optimaliseer je bestaande Wordpress site met onder andere de juiste plugins, themes en tools

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Maak en beheer je eigen Webshop binnen je Wordpress site

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Beter vindbaar dankzij de SEO-tools van WordPress.

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Zonder technische kennis van HTML of ingewikkelde databases, leer je hoe je een Wordpress site opzet, gebruik maakt van de be…

Opleidingsprijs 1.374,- Bekijk opleiding

Een compleet traject om zonder technische kennis van HTML of ingewikkelde databases een Wordpress site opzet te zetten, daarn…

Normaal 2.424,- Nu 2.061,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €363,60 Bekijk opleiding

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events