WordPress

WordPress is de meest populaire tool om websites mee te bouwen en beheren. WordPress is een gratis systeem en wordt door gebruikers ervaren als zeer gebruiksvriendelijk. Vergelijkbare CMS systemen blijven qua gebruik ver achter op WordPress. Vanuit de industrie wordt WordPress continue doorontwikkeld en zijn ontelbaar plugins en thema's gebouwd die voordelig of gratis verkrijgbaar zijn.

 

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Opleidingen en trainingen

Volledig aanbod (7)
Trainingen (4)
Opleidingen (3)
Last-minutes (1)

Leer in twee dagen de basis van het opzetten van een website

Normaal 849,- Nu 849,- (excl. BTW) Top 20! Bekijk cursus

In deze 11-daagse opleiding leer je hoe je een website from scratch op kunt bouwen. Je begint met het visuele ontwerp in het …

Normaal 4.896,- Nu 3.672,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €1.224,- Bekijk opleiding

Optimaliseer je bestaande Wordpress site met onder andere de juiste plugins, themes en tools

Normaal 525,- Nu 420,- (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €105,- Bekijk cursus

Maak en beheer je eigen Webshop binnen je Wordpress site

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Beter vindbaar dankzij de SEO-tools van WordPress.

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Zonder technische kennis van HTML of ingewikkelde databases, leer je hoe je een Wordpress site opzet, gebruik maakt van de be…

Opleidingsprijs 1.374,- Bekijk opleiding

Een compleet traject om zonder technische kennis van HTML of ingewikkelde databases een Wordpress site opzet te zetten, daarn…

Normaal 2.424,- Nu 2.061,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €363,60 Bekijk opleiding

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.