Digital Publishing

Het vakgebied Digitaal Publiceren is volop in ontwikkeling. Het is een domein waar Competence Factory steeds blijft innoveren en voorloopt. Competence Factory heeft haar programma ook dit jaar weer aangepast aan de laatste ontwikkelingen. Inmiddels hebben al zo'n 1.000 geïnteresseerden trainingen en seminars bezocht bij Competence Factory.

 

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Opleidingen en trainingen

Volledig aanbod (6)
Trainingen (3)
Opleidingen (3)
Last-minutes (0)

De cursus Digitaal Publiceren Overview & Strategie biedt een compleet overzicht van alle vormen van het digitale uitgeven.

Maatwerk vanaf 489,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Leer hoe je een bestand maakt dat zich makkelijk laat lezen op smartphones en computers. Gebruik hyperlinks en filmmateriaal.

Maatwerk vanaf 489,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Leer hoe je interactieve documenten kunt publiceren die voorzien zijn van animaties, knoppen, geluid en diashows.

Maatwerk vanaf 849,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Maak eigen ePubs en eBooks voor bijvoorbeeld de iPad, andere tablets of de Kindle eReaders

Normaal 1.827,- Nu 1.645,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €182,70 Bekijk opleiding

Wordt Digital Publishing Expert en volg alle belangrijke trainingen

Normaal 3.651,- Nu 2.739,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €912,75 Bekijk opleiding

De Opleiding Digital Publishing Specialist biedt de meest complete kennis voor het Digitaal Publiceren voor tablets en smartp…

Normaal 2.676,- Nu 2.275,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €401,40 Bekijk opleiding

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.