Design Thinking

Design thinking is eenvoudig gezegd 'problemen oplossen zoals ontwerpers dat doen'. Ontwerpers komen vaak met verrassende oplossingen voor bekende problemen. De methodiek die ontwerpers vaak instinctief hanteren blijkt ook toepasbaar te zijn in een niet-design-context en aan te leren door niet-designers. Bij echte innovatieve doorbraken komen er bijna altijd wel creatieven aan te pas, maar het aanleren van de mindset en methode van design thinking door niet-designers werpt op zo'n grote schaal vruchten af dat het door vele professionals en organisaties wordt omarmd.

 

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Opleidingen en trainingen

Volledig aanbod (4)
Trainingen (3)
Opleidingen (1)
Last-minutes (0)

Leer in één dag hoe je design thinking toepast om innovatieve concepten uit te werken.

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Voor marketeers, designers en start-ups die op een creatieve manier willen innoveren.

Normaal 1.699,- Nu 1.699,- (excl. BTW) Top 20! Bekijk cursus

Maak pakkende content in tekst én beeld voor verschillende kanalen.

Normaal 2.748,- Nu 2.336,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €412,20 Bekijk opleiding

voor iedereen die creatief super sterke communicatie wil bedenken en creëren met beelden

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.