Design Thinking

Design thinking is eenvoudig gezegd 'problemen oplossen zoals ontwerpers dat doen'. Ontwerpers komen vaak met verrassende oplossingen voor bekende problemen. De methodiek die ontwerpers vaak instinctief hanteren blijkt ook toepasbaar te zijn in een niet-design-context en aan te leren door niet-designers. Bij echte innovatieve doorbraken komen er bijna altijd wel creatieven aan te pas, maar het aanleren van de mindset en methode van design thinking door niet-designers werpt op zo'n grote schaal vruchten af dat het door vele professionals en organisaties wordt omarmd.

 

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Opleidingen en trainingen

Volledig aanbod (4)
Trainingen (3)
Opleidingen (1)
Last-minutes (0)

Leer in één dag hoe je design thinking toepast om innovatieve concepten uit te werken.

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Voor marketeers, designers en start-ups die op een creatieve manier willen innoveren.

Voor 1.699,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Maak pakkende content in tekst én beeld voor verschillende kanalen.

Normaal 2.748,- Nu 2.336,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €412,20 Bekijk opleiding

voor iedereen die creatief super sterke communicatie wil bedenken en creëren met beelden

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events