Conversie Ratio Optimisation, ook wel conversie optimalisatie genoemd is een heel belangrijk onderwerp in de hedendaagse marketing- en salespraktijk. Steeds vaker zie je ook dat bedrijven vragen om CRO specialisten die ervoor kunnen zorgen dat hun CRO website goed scoort. Een veelgehoord iets is het behalen van 2% conversie, maar wees eens eerlijk, dat is toch niet voldoende? Met een goede CRO website moet veel meer haalbaar zijn en als CRO specialist ga je dat ook waarmaken. Zoals onze docent zegt, in je stenen winkel zou je ook niet tevreden zijn als maar 2 van de honderd bezoekers echt iets zouden kopen. Dat percentage moet hoger zijn om een rendabele onderneming te kunnen voeren. CRO marketing gaat je helpen om dat ook echt te realiseren.

Wil jij ook CRO marketing bedrijven en een ware CRO specialist worden?

Wanneer je CRO specialist wilt worden kun je bijvoorbeeld onze training conversieoptimalisatie volgen. In deze tweedaagse cursus CRO ga je aan de slag met het verhogen van de CRO website aspecten voor jouw eigen organisatie of klanten.
Diverse CRO marketing aspecten komen aan de orde: funneloptimalisatie, conversiedoelen, usability, customer journey, online persuasion en personalisatie.
Afhankelijk van jouw vertrekpunt en doelstellingen combineer je deze cursus CRO marketing met andere relevante trainingen uit het UX cluster. Bijvoorbeeld de tweedaagse training usability, of interaction design.

Onze trainer is een CRO specialist van het eerste uur. Hij vertelt je alle ins & outs en geeft naast voorbeelden en oefeningen veel tips om CRO marketing in de praktijk toe te passen. De trainer is dagelijks bezig met CRO marketing voor klanten van zijn eigen SEO en UX bureau. Uit de vele tips die hij tijdens en na de training geeft haal je zoveel input voor je eigen CRO website dat je ook makkelijk je kennis up to date kunt houden.
Geinspireerd om jouw CRO marketing ook een boost te geven? Volg dan deze call to action en meld je dan snel aan voor een van onze trainingen via de bovenstaande button.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.