Wanneer je meer resultaat wil behalen met je website is het belangrijk om een te zorgen voor een goede conversie optimalisatie. In onze training Conversion optimization leer je alle kneepjes om jouw website zo in te richten dat je optimale resultaten zult behalen met je bezoekers.

De docent neemt je mee in de stappen die je moet doorlopen om je klant te leren kennen en hoe je die kennis toepast in je site of app. Zodat ze niet alleen op bezoek komen, maar ook nog iets doen, bij voorkeur iets boeken of kopen.

 

Conversion optimization ken de klantreis en speel daar op in

Samen met de docent ga je tijdens de cursus Conversion optimization aan de slag om de customer journey in beeld te brengen en te bepalen wat daarvoor belangrijk is binnen jouw website en/of app. Je personaliseert het proces door rekening te houden met persoonlijk koop- en beslisstijlen en gaat op basis van die kennis je klanten online verleiden. Online persuasion is een belangrijk onderdeel van Conversion optimization.  Op basis van de kennis die je hebt en het gedrag van de bezoekers dat je inzichtelijk hebt kunnen maken, kun je persona’s opstellen daarmee de verschillende soorten klanten identificeren.

 

Eigen website beoordelen op Conversion optimization

Tijdens de cursus ga je gezamenlijk met je medecursisten jullie eigen websites beoordelen. Samen kijken jullie wat beter kan op basis van de principes van usablity en Conversion optimization. Aan het einde van de training neem je niet alleen het geleerde mee naar huis, maar ook veel bruikbare tips die je direct kan omzetten in verbeteringen van je website.

 

Docent met volop praktijkervaring in conversion optimization

De cursus conversie optimalisatie wordt gegeven door Eddy Boeve, een conversie specialist van het eerste uur. Eddy geeft niet alleen veel trainingen, maar met zijn bureau Booming treedt hij ook op als consultant op het gebied van UX en conversion optimization voor corporate organisaties en (online) retailers.

Gerelateerde trainingen die je kunt volgen zijn bijvoorbeeld Design thinking, Interaction design of Usability. Kijk op de website voor meer informatie of bel gerust met een van onze opleidingsadviseurs. Zij staan je graag te woord.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.