Blog

Volgend jaar écht aan de slag met WhatsApp Advertising

13 juni 2019 | Noor Trommelen

Marketeers opgelet! WhatsApp Advertising komt eraan. Vanaf 2020 kun je door middel van advertenties in de WhatsApp status een nóg grotere groep mensen bereiken.


Hoe meet je de resultaten van je social mediastrategie?

31 mei 2019 | Marit Vervaart

Wil je jouw social media kanalen op een succesvolle manier inzetten? Dan is het belangrijk dat je een social mediastrategie opstelt. In die strategie beschrijf je wat je wilt bereiken en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Zo kun je gestructureerd en doelgericht aan de slag. Dit leer je ook bij ons tijdens de training Social mediastrategie. Als je de strategie vervolgens implementeert is het belangrijk dat je regelmatig evalueert of je jouw doelen ook daadwerkelijk behaalt. Maar hoe meet je nou…


WordPress versus Wix: wat is de beste keuze?

30 mei 2019 | Marit Vervaart

Wil je een website maken? Dan is de eerste stap meestal het kiezen van een content management systeem (CMS). Twee van de meest populaire opties zijn WordPress en Wix. Met deze systemen kun je jouw website zowel creëren als beheren. Maar welke kun je het beste kiezen voor jouw website? We zetten de verschillen voor je op een rijtje! We hebben het in dit artikel over de .org versie van WordPress (er is ook een .com versie).


Versterk met een content style guide jouw merkpersoonlijkheid

23 mei 2019 | Marit Vervaart

Als merk wil je dat mensen je op een bepaalde manier zien. Bijvoorbeeld als innovatief, persoonlijk of slim. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Je zult je merkpersoonlijkheid consistent moeten uitdragen in je content, zodat mensen een gevoel krijgen bij waar je voor staat. Helaas is die consistentie vaak ver te zoeken. Meestal werken er verschillende mensen aan de content en zij brengen allemaal een eigen persoonlijkheid en schrijfstijl met zich mee. Wil je jouw merkpersoonlijkheid consistent g…


“Over triggers, prototypes, plug-ins en Bob Ross”. Verslag van de Inspiration Factory UX en Webdesign

20 mei 2019 | Sanne Lichtendahl

Elk kwartaal delen we de laatste trends tijdens onze Inspiration Factory. Een gratis kennisevent op onze toffe locatie ‘Space to Create’. Afgelopen donderdag spraken onze trainers over UX & Webdesign en dat hebben we geweten. UX is hot! Met ruim 100 UX’ers, Online marketeers en Webdesigners op de gastenlijst waren we officieel ‘sold out’. En de borrel... tja, die ging door tot in de late uurtjes. Een woord- en beeldverslag van het geslaagde event.


De kracht van zakelijk teken en waarom iedereen het kan leren

17 mei 2019 | Marit Vervaart

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.” Dat spreekwoord kennen we allemaal wel. Vaak kun je met beelden veel makkelijker en duidelijker communiceren dan met woorden. Toch wordt er in zakelijke context nog niet zoveel met beeld gewerkt. Zonde! Gelukkig komt daar de laatste tijd wel verandering in. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de voordelen van visueel denken en zakelijk tekenen. In dit artikel vertelt Marieke van der Velden je meer over hoe je tekenen succesvol kunt inzetten in het …


Competence Factory ontvangt NRTO-keurmerk 

16 mei 2019 | Minke Havelaar

Competence Factory heeft op 16 mei 2019 het NRTO-keurmerk ontvangen voor haar trainingen en opleidingen: een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsmarkt. Het keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. 


Snelle tips om de usability van je website te verbeteren

07 mei 2019 | Marit Vervaart

Hoe gemakkelijk kan een bezoeker op jouw website vinden wat hij zoekt? Kan hij zijn taken snel en zonder problemen voltooien? De gebruiksvriendelijkheid, oftewel usability van jouw website is een krachtige marketingtool. Voorzie potentiële klanten van een optimale gebruikerservaring en vergroot je conversie. Hoewel dit klinkt als een lastige klus, zijn er kleine aanpassingen die jij kunt doen om het gebruiksgemak van jouw website direct te bevorderen.


Inspiration Factory: UX & Webdesign op 16 Mei

02 mei 2019 | Sanne Lichtendahl

Op donderdagavond 16 mei 2019 nodigen we je graag uit voor een nieuwe Inspiration Factory. Het thema: User Experience (UX) & Webdesign. Trainers van Competence Factory delen hun inzichten, praktijkervaring en nieuwste tools met je. En natuurlijk krijg je leuke actuele voorbeelden en handige tips & tricks.

"Meteen meer uit je website of app halen? Laat je in één avond bijpraten over de vakgebieden UX & Webdesign en ga naar huis met concrete tips en tools."


Hoe gebruik je social media voor recruitment van goed personeel?

23 april 2019 | Marit Vervaart

Steeds meer bedrijven gaan aan de slag met employer branding. Waarom? Omdat werkgevers alles uit de kast moeten trekken om de juiste mensen aan zich te binden. Zowel het behouden van je huidige personeel, als het werven van geschikte nieuwe medewerkers is in de huidige arbeidsmarkt lastig. Maar hoe bereik je de specialisten die je zoekt? Social media recruitment biedt op dit gebied veel voordelen en kansen. Je kunt de cultuur van je bedrijf op deze manier goed laten zien én je kunt potentiële …


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 20-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.