Training Coaching

Met een coachingstraject behaal je optimaal rendement uit de investering die je in jezelf doet. Een inhoudelijke coach kan je begeleiden bij het schrijven van een implementatieplan, een business coach kan je verder helpen bij het ontwikkelen van je bedrijf of bedrijfsactiviteiten. En een loopbaancoach kan je helpen om je opleidingstraject in te zetten om nieuwe kansen op de banenmarkt te verzilveren.

Programma van de training Coaching

Als je je laat bijstaan door één van onze coaches, kun je het volgende verwachten:

  • uiteraard staat een coach je met al zijn kennis en kennissen terzijde
  • je hebt een intake gesprek waarbij je je doelen bespreekt
  • je krijgt 2 sessies waarbij je coach je begeleidt, op weg naar jouw doelen
  • je krijgt de beoordeling van je eindpresentatie en feedback sessie van een uur

De inhoudelijke coach kan ingezet worden om je afstudeeropdracht of de NIMA A examenopdrachten te begeleiden, maar ook om je plan van aanpak te toetsen en af te stemmen.

De business coach kan ingezet worden om je plannen als zelfstandig ondernemer vorm te geven, je dienstaanbod te bepalen, je klant- en doelgroepen scherp te krijgen en je (online) marketing op orde te hebben.

De coaching kan plaatsvinden op locatie, maar ook op afstand plaatsvinden en kost €250,-.

Voor wie is de training Coaching bedoeld?

Onze coaches opereren op elk niveau, van MBO tot en met WO.

Hoe bereid ik me voor?

Het intake gesprek met je coach, geldt als voorbereiding op je coachingstraject.

Lesmateriaal bij de training Coaching

Bij een coachingstraject begeleidt jouw coach je verder op het lesmateriaal dat je in je cursus gekregen hebt.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events