Training Coaching

Met een coachingstraject behaal je optimaal rendement uit de investering die je in jezelf doet. Een inhoudelijke coach kan je begeleiden bij het schrijven van een implementatieplan, een business coach kan je verder helpen bij het ontwikkelen van je bedrijf of bedrijfsactiviteiten. En een loopbaancoach kan je helpen om je opleidingstraject in te zetten om nieuwe kansen op de banenmarkt te verzilveren.

Programma van de training Coaching

Als je je laat bijstaan door één van onze coaches, kun je het volgende verwachten:

  • uiteraard staat een coach je met al zijn kennis en kennissen terzijde
  • je hebt een intake gesprek waarbij je je doelen bespreekt
  • je krijgt 2 sessies waarbij je coach je begeleidt, op weg naar jouw doelen
  • je krijgt de beoordeling van je eindpresentatie en feedback sessie van een uur

De inhoudelijke coach kan ingezet worden om je afstudeeropdracht of de NIMA A examenopdrachten te begeleiden, maar ook om je plan van aanpak te toetsen en af te stemmen.

De business coach kan ingezet worden om je plannen als zelfstandig ondernemer vorm te geven, je dienstaanbod te bepalen, je klant- en doelgroepen scherp te krijgen en je (online) marketing op orde te hebben.

De coaching kan plaatsvinden op locatie, maar ook op afstand plaatsvinden en kost €250,-.

Voor wie is de training Coaching bedoeld?

Onze coaches opereren op elk niveau, van MBO tot en met WO.

Hoe bereid ik me voor?

Het intake gesprek met je coach, geldt als voorbereiding op je coachingstraject.

Lesmateriaal bij de training Coaching

Bij een coachingstraject begeleidt jouw coach je verder op het lesmateriaal dat je in je cursus gekregen hebt.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.