We zijn er trots op dat cursisten onze trainingen beoordelen met gemiddeld een 8,5— één van de hoogste scores uit de branche.

_wk_0185

Visie

We geloven dat iedereen creatief is, en dat bedrijven succesvoller zijn wanneer creativiteit serieus genomen wordt. Daarom dagen we online marketeers, ZZP’ers, ondernemers en andere professionals uit om content en campagnes te ontwikkelen vanuit een creatief concept.

We geloven ook dat er voor creatieven een grotere rol is weggelegd in het werkveld. Daarom leren we ze websites en apps te bouwen, maar ook hoe je ideeën kunt presenteren.

We geloven tenslotte in gewoon doen; in leren door te creëren. Daarmee kom je tot betere resultaten, en bovendien geeft maken meer voldoening dan vergaderen ;)

_wk_0010

Onze missie

Empowering professionals
Er wordt vandaag de dag veel van professionals gevraagd. De ontwikkelingen op het gebied van online buitelen over elkaar heen. Bere-interessant, maar lastig om bij te houden wanneer je een drukke baan, een eigen onderneming of ZZP-praktijk hebt. Met ons aanbod van trainingen helpen we je om up-to-date te blijven. Maar een training levert niet alleen kennis op. Het geeft ook zelfvertrouwen, een gevoel van autonomie— “I got this!”. Dat is waar we het uiteindelijk voor doen: we bieden trainingen omdat we mensen willen inspireren en in hun kracht willen zetten.

Trainingen voor ieder budget
We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget. Ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de webshop-eigenaar of de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Een eigenwijze, warme club
We zullen nooit inleveren op kwaliteit, of onze mensen onderbetalen. Voor ons betekent onze missie dat er soms minder marge overblijft. Toch zijn we een financieel gezond bedrijf. Dat komt doordat we een eigenwijze, warme club zijn waar mensen graag bij horen. We hebben een hecht netwerk van trainers die niet alleen voor ons, maar ook met ons werken.

_wk_0208-2

Waar we vandaan komen

Het is eind jaren tachtig. De huidige directeur van Competence Factory, René Steuer is een student zonder geld, zonder netwerk, maar met één van de eerste Apple computers. Daar wil hij iets mee… Hij helpt bij de start van het bedrijf Viditrain, het eerste Apple-opleidingsinstituut in Nederland. Vier jaar later start hij met Appoint Opleidingen. Dat gaat goed, en hij neemt in de jaren negentig ‘The Image Factory’ over; de trainingstak van mediabedrijf Capi Lux Vak. In 1999 versmelt hij beide bedrijven in één trainingsinstituut; Competence Factory is geboren.

Nu zouden we zeggen dat René toen al een ‘start-up mentaliteit’ had; hungry and humble. Dat is nog steeds zo.
_wk_0643

Trainers

Onze trainers zijn allen gepassioneerde professionals met een succesvolle eigen praktijk en een sterke drang om hun kennis te delen. User experience expert Eddy Boeve is bijvoorbeeld oprichter van het online marketingbureau Booming en geeft bij ons de UX design-trainingen. Big data pionier Chris Out verzorgt de growth hacking-trainingen, naast zijn rol als CEO van Rockboost. Topfotograaf Sofie Colmbijn runt het visuele mediabureau Stick to the Brand, en geeft bij ons Photoshop-training. Jeroen Koning is de 'chief' bij succesvol internet marketing bureau Fosby. Zo hebben we nog veel meer inspirerende top-trainers die ook in de praktijk hun sporen hebben verdiend.

Onze werkwijze

Voor cursisten
Door de jaren heen hebben we geleerd waar we cursisten blij mee maken. Dat is onder andere met:

  • kleine groepen
  • trainers met veel praktijkervaring
  • geen verborgen kosten
  • persoonlijk advies

Onze garantie is dan ook dat je bij ons altijd de juiste training vindt tegen de laagst mogelijke prijs. We helpen je bij iedere stap in het boekingsproces:

  1. Onze opleidingsadviseurs helpen je bij het vinden van de perfecte training.
  2. Op de site kun je zien wanneer jouw favoriete training het gunstigst geprijsd is. Wanneer je hier vragen over hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.
  3. Na de training peilen we je ervaring met een evaluatie.
  4. Je krijgt altijd 25% korting op een vervolgtraining.

Meer weten? Mail opleidingsadviseur Juliette.

NB: Onze trainingen gaan al door wanneer er vier cursisten zich hebben ingeschreven. Toch is het soms best een puzzel en ontkomen ook wij er niet aan om je soms in te plannen op een andere locatie dan waar je hebt geboekt. Wanneer je echter zonder korting een training hebt geboekt doen we in dat soort gevallen niet moeilijk over het vergoeden van je reiskosten, hotel en/of parkeerkosten.

img_9244

Voor trainers
We huren onze top-trainers niet alleen in voor trainingen, maar bieden ze ook faciliteiten om aan hun eigen klussen en persoonlijke ontwikkeling te werken. Trainers kunnen bijvoorbeeld altijd terecht op onze locaties voor meetings en brainstorms. Ook bieden we ze een film- en geluidsstudio om multimedia producties te ontwikkelen.

studio-utrecht

Utrecht, studio en 4 x 27 inch mac's voor video editing

Verder organiseren we jaarlijks een train-de-trainer seminar met keynotes en workshops waarmee ze hun skills als trainer versterken. Op die manier bouwen we aan een persoonlijke, duurzame relaties. Wil je voor ons aan de slag als trainer? Neem contact op met trainerscoördinator Minke.

utrecht-locatieCompetence Factory, 200 meter van Utrecht CS 

zwart-wit-logos-acreditaties

Post HBO Online marketing trainingen PE geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met het officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events