Waarom kies je voor Competence Factory?

Door de jaren heen hebben we geleerd waar we cursisten blij mee maken. Dat is onder andere met:

  • kleine groepen, waarin ieder's praktijksituatie uitgebreid aan bod komt
  • trainers met veel praktijkervaring
  • een interactief programma met aandacht voor creativiteit
  • geen bijkomende kosten
  • centraal gelegen locaties - we zitten centraal in Utrecht. In Amsterdam en Rotterdam verzorgen we trainingen op aanvraag
  • hanteren van de gedragscode van de NRTO voor particulieren en bedrijven.

Toptrainers

Onze trainers zijn gepassioneerde professionals met een succesvolle eigen praktijk en een sterke drang om hun kennis te delen.

  • User experience expert Eddy Boeve is bijvoorbeeld oprichter van het online marketingbureau Booming en geeft bij Competence Factory de UX design-trainingen.
  • Marieke Pijler van Brand Density is online marketing influencer. Bij ons geeft ze o.a. Social media en Online marketing.
  • Big data pionier Chris Out verzorgt de growth hacking-trainingen, naast zijn rol als CEO van Rockboost.

Zo hebben we nog veel meer inspirerende toptrainers die ook in de praktijk hun sporen hebben verdiend.

Variabele prijs

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook freelancers, zelfstandig adviseurs, webshop-eigenaren en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Zo bieden we last minute- en opleidingskortingen. Wanneer je slim boekt — last minute of meerdere trainingen tegelijk — betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Voor cursisten

Wil je advies welke training het best bij jou past? Mail opleidingsadviseur Noor of bel haar: 020 - 522 5225.

Let op: soms moeten we de datum van een training veranderen. We doen er alles aan om dat te voorkomen, maar in sommige gevallen hebben we geen keus. Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit:

Datum wijzigt
Een training gaat definitief door als er vier of meer deelnemers zijn. Meestal halen we dit aantal. Lukt dat niet, dan verschuift de trainingsdatum met één of twee maanden. We informeren je hier uiterlijk 7 dagen van tevoren over.

Voor trainers

We huren onze top-trainers niet alleen in voor trainingen, maar bieden ze ook faciliteiten om aan hun eigen klussen en persoonlijke ontwikkeling te werken. Trainers kunnen bijvoorbeeld altijd terecht op onze locaties voor meetings en brainstorms. Ook bieden we ze een film- en geluidsstudio om multimedia producties te ontwikkelen.

Verder organiseren we jaarlijks een train-de-trainer seminar met keynotes en workshops waarmee ze hun skills als trainer versterken. Op die manier bouwen we aan een persoonlijke, duurzame relaties. Wil je voor ons aan de slag als trainer? Neem contact op met trainerscoördinator Minke

Magazine

Download het magazine

 

NRTO Keurmerk • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google-examens.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.