Wat ga je doen?

In deze bijbaan werk je samen met de vestigingsmanager voor Competence Factory en onze nieuwste tak: Space to Create. Je taken bestaan uit het ondersteunen van:

  • Events: je helpt bij het klaarzetten van onze creatieve spaces voor trainingen en evenementen. Staat alles netjes en in de juiste opstelling klaar? Zijn alle materialen aanwezig? Je zet de puntjes op de i voor blije klanten.
  • Horeca: Onze gasten ontbreekt het aan niets; de beste koffie en thee, snacks en gekoelde dranken staan klaar voor inspirerende meetings en trainingen. Je vult alles bij, checkt of de juiste producten aanwezig zijn en zorgt voor een schoon ontvangst. Check!

Je werkt doorgaans van 16.00 tot 19.00 uur. Het liefst meerdere dagen in de week, maar dat plannen we samen met jou in. Ervaring is niet nodig, wij leren je graag meer over hospitality en het organiseren van evenementen. Veel belangrijker is je servicegerichte houding en positieve energie.

What’s in it for you?

  • Een supersnel leerproces in een van de leukste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland;
  • Doorgroeimogelijkheden, veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
  • Een bijbaan met een parttime dienstverband;
  • Een marktconform salaris;
  • Een inspirerende werkomgeving in hartje Utrecht;
  • Een informele can-do werksfeer, waarbij er ruimte is voor ontspanning, spannende potjes tafeltennis en een gezamenlijke lunch en borrel;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze trainingen;
  • Veel vrijheid en kansen: we vinden het leuk wanneer je zelf projecten initieert en kansen aangrijpt.

Wij zijn Competence Factory en Space to Create

Competence Factory en Space to Create bieden trainingen op het gebied van online marketing, (web)design en content en verhuren dynamische vergaderlocaties. Ons kleine, dedicated team werkt vanuit een inspirerend kantoor in hartje Utrecht. We zijn een eigenwijze, warme club met veel aandacht voor onze cursisten en klanten. We zijn een snelgroeiende en innovatieve organisatie, en hebben grote ambities met ons vergaderconcept Space to Create. We bieden je een werkomgeving waar je mag groeien en ontwikkelen, iedereen mag onbeperkt trainingen volgen. Meer weten? Check onze site!
Of bekijk hier alvast je nieuwe werkomgeving.

Iets voor jou?

Stuur je CV en korte motivatiebrief (een video mag ook) naar Nilay Cakir via [email protected] o.v.v. Horeca & Events support. Vragen? Dan kun je Nilay bellen via 030 - 3400 000.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.