Programma Inspiration Factory

17.30 - 18.30 uur  Opleidingsadvies - inloopsessie
18.30 - 19.00 uur  Ontvangst Inspiration Factory - met hapje en drankje
19.00 - 21.00 uur  Vier kennissessies over UX en webdesign
21.00 - 21.30 uur  Netwerkborrel

We zoomen in met o.a.

    • Ruben Olislagers over sterke UX-strategie, Sketch en Invision
    • Eddy Boeve over Interaction Design, Usability en Persuasive Design
    • Arno Mol over Webdevelopment
    • John Oosterlaar over Wordpress

Locatie

We ontvangen je graag op onze vestiging in Utrecht aan de Catharijnesingel 46, direct grenzend aan Utrecht CS en Hoog Catharijne. Vanaf het perron is het 200 meter lopen. Reis je met je auto? Onder ons pand zit een grote P-garage (P5). Geen gedoe, altijd plek.

Voor wie is deze Inspiration Factory bedoeld?

Voor iedereen die zich wil oriënteren op het gebied UX Design en Webdesign. De avond is in het bijzonder geschikt voor grafisch vormgevers, dtp-ers, marketeers, communicatieadviseurs, ondernemers, webmanagers, mediaprofessionals en andere professionals die met een app of websites bezig zijn of er een willen (laten) maken.

Over de trainers

Ruben Olislagers werkt als sinds 1997 als Interaction Designer. Vanuit zijn eigen ontwerpbureau Design al dente maakt Ruben met veel passie Interaction en Visual Designs voor grote en kleine bedrijven. Als geen ander weet hij de beleving van de gebruiker te beïnvloeden, zodat opdrachtgevers een zo hoog mogelijke conversie behalen.

Al sinds 2001 geeft Ruben trainingen. Voor Competence Factory zijn dat o.a. de opleidingen UX Design, Webdesign, Usability en de UX-tool Sketch App.

 

 

Eddy Boeve is een ervaren interaction specialist. Zijn dagelijks werk: organisaties helpen om hun sites effectief te verbeteren. Dat doet hij o.a. door de psychologie van consumenten in de digitale wereld te doorgronden, en de inzichten hieruit online toe te passen.

Hij werkt net zo graag voor profit- als non-profit organisaties, en voor grote als kleine ondernemingen. Vanuit zijn bureau Booming geeft hij o.a. advies aan de grootste internetretailers van Nederland.

 

 

Arno Mol is een van onze ervaren webdevelopmenttrainers. Hij begon ooit met een studie psychologie in Amsterdam. In 1995 werd hij gevraagd om introductiecursussen internetgebruik te geven. Zo rolde hij in het vak, om het nooit meer los te laten. Arno heeft z'n kennis bij verschillende opleiders gedeeld, en werkt nu als freelance trainer.

Sinds 2012 verzorgt Arno al trainingen voor Competence Factory.

 

 

John Oosterlaar is sinds 2012 WordPress trainer bij Competence Factory. Hij verzorgt trainingen WordPress op verschillende niveaus en geeft ook de training WordPress webshop. Hij heeft een eigen online marketingadviesbureau en bouwt websites. 

John is op het gebied van WordPress een echte specialist en geeft les in het hele Wordpress-domein bij Competence Factory. Hieronder vallen WordPress level 1, WordPress level 2 en WordPress webshop.

 

 

Schrijf je in voor dit evenement

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven en ontvangt snel een bevestiging via e-mail.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.