Wat

Tijdens de inloopavond Werken bij Competence Factory en Space to Create maak je in een informele setting kennis met Competence Factory en dochteronderneming Space to Create. Onze medewerkers vertellen je over de beschikbare functies, de werkzaamheden en de projecten. Ook delen we onze ambitieuze toekomstplannen. Wie weet kun jij daar een rol in spelen!

Wanneer

Donderdag 16 augustus, van 17:30 tot 19:00 uur. Je kunt de hele avond binnenlopen. We zorgen uiteraard voor een hapje en een drankje.

Waar

Space to Create, Catharijnesingel 46, Utrecht.

Wie weet wordt dit wel je nieuwe werkplek!
Bekijk de routevideo.

 

Bekijk de vacatures

 

Paulus

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events